Открита процедура

Обявлението е в архива.
5531893

Публикувана на: 15.02.2024

Краен срок: 21.03.2024

Прогнозна стойност: 350000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КРИЧИМ

Уникален номер на поръчката: 00332-2024-0002

Предметът на настоящата обществена поръчка включва доставка на нетна активна електрическа енергия на ниско напрежение и избор на координатор на балансираща група, за обекти на община Кричим, находящи се на територията ѝ, съгласно разпоредбите на Правилата за търговия с електрическа енергия (ПТЕЕ). Обществената поръчка има за цел да бъде избран доставчик на електрическа енергия ниско напрежение и координатор на балансираща група, като се сключи договор за комбинирани услуги по смисъла на чл. 20 от ПТЕЕ, а именно покупка на електрическа енергия и плащане на всички използвани от възложителя като краен клиент услуги: "достъп до електропреносната и/или електроразпределителната мрежа", "пренос на електрическа енергия през електропреносната и/или електроразпределителната мрежа" и "отговорност за балансиране", както и уреждане на отношенията във връзка с плащането на дължимите суми за мрежови услуги за съответния ценови период. Предметът на обществената поръчка включва още и: оформяне на документи и регистрация при първоначалната смяна на доставчика; планиране и прогнозиране от името на Възложителя; изготвяне и подаване на почасови товарови графици от името на Възложителя, като рисковете, свързани с прогнозирането и небалансите остават за сметка на Изпълнителя, и участие във фирмената балансираща група.
В качеството на „координатор на стандартна балансираща група“, Изпълнителят следва да поеме отговорността за балансиране на обектите на Възложителя, да включи Възложителя като участник (непряк член) в стандартна балансираща група с координатор Изпълнителя, без Възложителя да заплаща такса за участие, както и да осигури прогнозиране на потреблението на Възложителя, включително администриране на почасовите графици за потребление на Възложителя.
 

URL: https://app.eop.bg/today/358069

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД