Открита процедура

Обявлението е в архива.
5417913

Публикувана на: 22.12.2023

Краен срок: 25.01.2024

Прогнозна стойност: 341666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ "ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА"

Уникален номер на поръчката: 00044-2023-0137

Предметът на настоящата обществена поръчка е „Осигуряване на пожароизвестяване, поддържане, обслужване и ремонт на уреди, системи и съоръжения, свързани с пожарната безопасност в специализираните звена и обекти на АПИ, в т.ч. и 5 тунела“.
В този смисъл цел на обществената поръчка е да бъде избран Изпълнител, с който да бъде сключен договор за осигуряване на сервизно обслужване, техническо поддържане и ремонт на уреди, системи и съоръжения, свързани с пожарната безопасност в териториалните подразделения и обекти на Агенция „Пътна инфраструктура“, в т.ч. и 5 тунела.
В обхвата на настоящата обществена поръчка са включени дейности по сервизна поддръжка, техническо обслужване и ремонт на пожароизвестителни системи (ПИС), пожарогасителни системи (ПГС), уреди за гасене, в т. ч. пожарни кранове, пожарни хидранти, системи за управление на дим и топлина и/или вентилационни системи.

*Забележки:
1. Подробно описание на основните елементи и възли на ПИС и ПГС са посочени в Описание на елементите на ПИС и ПГС в специализираните звена и обекти на АПИ - Приложение № 1;
2. Подробно описание на предмета на обществената поръчка е посочено в Техническата спецификация за изпълнение на обществената поръчка – Приложение № 2.
 

URL: https://app.eop.bg/today/343986

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД