Открита процедура

Обявлението е в архива.
5283182

Публикувана на: 25.10.2023

Краен срок: 22.11.2023

Прогнозна стойност: 60000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Уникален номер на поръчката: 00073-2023-0070

Поръчката предвижда изпълнение на дейности за видимост, прозрачност и комуникация по проекта, които са задължителни и планирани с цел да се осигури подобряване на информираността на обществеността по отношение на проекта и предвидените в него дейности и резултати; популяризиране на факта, че проектът се съфинансира от Европейския фонд за регионално развитие; съблюдаване на изискванията на ЕС по отношение на визуализация на подкрепата от Европейския фонд за регионално развитие и изграждане на позитивен имидж на проекта и огласяване на финансовия принос на общността за постигане на проектните резултати.
В
ъзлагането на настоящата обществена поръчка, в съответствие с изискванията на Възложителя, изискванията на Управляващия орган на ПОС 2021-2027 г. и приложимата нормативната уредба, е в следния обхват: Дейност 1 Организиране и провеждане на 2 бр. пресконференции - начална и заключителна пресконференция, с минимум 20 участника; Дейност 2 Създаване и поддържане на подстраница на проекта в интернет страницата на общината - изпълнителят следва да създаде и поддържа 1 бр. специализирана подстраница за проекта; Дейност 3 Изготвяне и публикуване на информация за проекта /кратко описание, източник на финансиране на проекта, цели и резултати/ на сайтове в интернет издания, които публикуват регионални новини и в социални мрежи, например: Facebook, Instagram - минимум 3 публикации; Дейност 4 Изработване и поставяне на 1 бр. постоянна обяснителна табела, с размер 70 см. ширина х 50 см. височина на видимо за обществеността място, определено от възложителя; Дейност 5 Отпечатване на информационни стикери, оповестяващи полученото финансиране, индикативен брой 3500 бр.;
 

URL: https://app.eop.bg/today/337901

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД