Открита процедура

Обявлението е в архива.
5364477

Публикувана на: 04.12.2023

Краен срок: 08.01.2024

Прогнозна стойност: 190.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЯ ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ - ЯМБОЛ

Уникален номер на поръчката: 00496-2023-0208

Предмет на настоящата обществена поръчка е предоставяне на услуги по „Техническа поддръжка и ремонт на климатична техника за нуждите на РДСП-Ямбол“.
Целта е да се осигури безопасна и нормална експлоатация на монтираната в сградата на РДСП-Ямбол климатична техника, включително осигуряване на резервни части и консумативи за срок от 12 (дванадесет) месеца.Така определеният предмет на поръчката включва извършването на следните дейности:
1.Еднократни дейности - първоначален технически преглед за установяване на състоянието и привеждане на климатичната техника в експлоатационна годност;

2.Периодични дейности - сервизно обслужване на климатичната техника, включваща ремонт и смяна на дефектирали части, когато е необходимо.
Сервизното обслужване се осъществява при възникнала необходимост от квалифицирани специалисти на Изпълнителя в рамките на законово регламентираното работно време на Възложителя.

URL: https://app.eop.bg/today/345093

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД