Открита процедура

Обявлението е в архива.
5775813

Публикувана на: 08.03.2024

Краен срок: 05.04.2024

Прогнозна стойност: 463750.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ГАБРОВО

Уникален номер на поръчката: 00038-2024-0013

Предмет на обществената поръчка е Ежедневно приготвяне и доставка на храна за Домашен социален патронаж, гр. Габрово.
Срокът на договора е 12 месеца или до изчерпване  на финансовия ресурс, в зависимост от това кое от двете събития настъпи по-рано. 
Храната да се приготвя ежедневно в работните дни и разсипана в сефертаси, осигурени от Възложителя.
Доставя се по местонахождение на обекта: Заведения за социални услуги /ЗСУ/, гр. Габрово, ул. „Ивайло” №13 в интервала от 7.30 часа до 8.00 часа.
Храната включва 6 обяда /супа, основно ястие и десерт/ седмично без неделя, като в петък се приготвя  и доставя храна и за събота. В петък се доставят две порции на потребителите на Домашен социален патронаж (за петък и събота).
Капацитет на потребителите – 350 души. Броят на потребителите на Домашен социален патронаж (ДСП) е ориентировъчен и се уточнява в предварителната заявка, подавана от Директора на Заведения за социални услуги (ЗСУ) или упълномощен представител на ЗСУ, като един ден преди приготвянето на храната, предава на Изпълнителя актуална информация за броя на порциите и хляба по диети и броя на сухите продукти, съгласно менюто за деня. 
Пълният обхват на дейностите е съгласно Техническата спецификация и проекта на договор, неразделна част от документацията за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/364488

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД