Открита процедура

Обявлението е в архива.
5228064

Публикувана на: 08.09.2023

Краен срок: 13.10.2023

Прогнозна стойност: 85000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНА ДИРЕКЦИЯ НА НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИХОДИТЕ - СОФИЯ

Уникален номер на поръчката: 00530-2023-0073

Предмет на обществената поръчка е: „Периодична доставка след заявка на Възложителя на хигиенни продукти, включително почистващи, полиращи продукти, големи и малки пликове за смет от полиетилен за нуждите на ТД на НАП София в три самостоятелни обособени позиции, както следва: Обособена позиция № 1 – „Доставка на чували/големи и малки пликове за смет от полиетилен за нуждите на ТД на НАП София“; Обособена позиция   № 2 – „Доставка на перилни и почистващи препарати за нуждите на ТД на НАП София“; Обособена позиция № 3 – „Доставка на почистващи пособия и дезинфектанти за нуждите на ТД на НАП София“
Част от продуктите, предмет на поръчката са включени в определения с РМС № 591/18.07.2016 г. списък на стоките и услугите, които са предназначени за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение, съгласно чл. 12, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки.
В съответствие с чл. 80, ал. 1 от ППЗОП, поради факта че части от обществената поръчка са включени в списъка по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП, поръчката е разделена на отделни обособени позиции, първа е запазена за участие на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.
При възлагане на обособена позиция  № 1 във връзка с чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП, съгласно изискванията на чл. 12, ал. 5 от ЗОП, могат да участват лица при условие, че най-малко 30 на сто от списъчния състав е от хора с увреждания или такива в неравностойно положение. Лицата трябва да са регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания най-малко три години преди датата на откриване на настоящата процедура за възлагане на обществената поръчка. Тези обстоятелства се отразяват в част ІІ, раздел А „Информация за икономическия оператор“ от ЕЕДОП.
Същите могат да участват при условие, че могат да изпълнят най-малко 80 на сто от нейния предмет със собствени машини, съоръжения и човешки ресурс. За изпълнение на условието те могат да ползват подизпълнители или да се позовават на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, съгласно чл. 12, ал. 6 от ЗОП.

URL: https://app.eop.bg/today/327401

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД