Открита процедура

Обявлението е в архива.
5387404

Публикувана на: 12.12.2023

Краен срок: 08.01.2024

Прогнозна стойност: 1189427.04 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КАЗАНЛЪК

Уникален номер на поръчката: 00119-2023-0043

1. Физическа охрана (въоръжена и невъоръжена) на обекти на Община Казанлък в часови диапазон, по седмичен график, оръжия и лични предпазни средства, подробно описани в „Списък на обектите за охрана на Община Казанлък“ , която да включва: Осигуряване на необходимия брой охранители за покриване на указаното време и график, с посоченото оръжие/ ЛПС;Да осигури маршрути (обходи), които следва да извършват охранителите по време на своите дежурства, така че същите да покриват целия обект;Да осигури технически системи за комуникация в т.ч. изградена система за контрол и проверка на получени сигнали;Да осигури реакция на мобилен екип при възникване на правонарушения, кризисни ситуации и други. Да се използва най-малко радиостанция и мобилен телефон като средства за връзка;Времето за реакция при регистриран сигнал от охранители и от техническата система следва да е до 3 мин.
2.  Техническа охрана и реагиране със специализиран автопатрул на общински обекти по списък, в т.ч. проектиране, доставка, монтиране, използване и поддръжка на сигнално-оповестителна техника и/или видеонаблюдение на обектите: Охраната се извършва със сигнално-охранителна техника и/или видеонаблюдение, свързана с денонощен оперативен дежурен център за мониторинг на участника, където се следят и регистрират всички получени сигнали, като нарушенията се проверяват и предотвратяват от специализирани автопатрул и за максимално определено време за реакция. Изискванията към техническото обезпечение по видове обекти са подробно описани в „Списък на обектите за охрана на Община Казанлък“. Участникът трябва да изгради за своя сметка нова сигнално-охранителна система и/ или система за видеонаблюдение в обектите.
 

URL: https://app.eop.bg/today/345228

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД