Открита процедура

Обявлението е в архива.
5131988

Публикувана на: 31.07.2023

Краен срок: 25.08.2023

Прогнозна стойност: 318489.17 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Уникален номер на поръчката: 00073-2023-0053


Дейности, свързани с дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация извършвани в обекти и площи на територията на Община Велико Търново.
Предвижда се възлагане изпълнението на следните видове дейности: дезинсекция и дезакаризация в закрити помещения; канална дератизация; дезинсекция на открити площи наземна обработка; дезинсекция авиационно третиране; дезакаризация на открити площи наземна обработка; дезинфекция в закрити помещения; дезинсекция на гнезда на стършели и оси в урбанизирана територия; полева дератизация, в т.ч. и междублокови пространства; дезинфекция на пясъчници; дезинфекция, дезинсекция и дератизация за един кв. м. извън посочените в т. 1.1. на образец №2; борба с влечуги.
В съответствие с възможността по чл. 104, ал. 2 от ЗОП при провеждане на настоящата процедура
оценката на техническите и ценовите предложения на участниците ще бъде направена преди разглеждане на документите за съответствие с критериите за подбор, поради което разглеждането, оценката и класирането на офертите ще се извърши при спазване реда предвиден в чл. 61 от ППЗОП.
 

URL: https://app.eop.bg/today/314669

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД