Открита процедура

Обявлението е в архива.
5516861

Публикувана на: 05.02.2024

Краен срок: 05.03.2024

Прогнозна стойност: 178000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВ. ИВАН РИЛСКИ" ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00594-2024-0002

„Доставка на универсална електрохирургична платформа” за УМБАЛ „Св. Иван Рилски” ЕАД. Референтен номер на поръчката: 5/2024
Поръчката включва доставка на фабрично нова платформа с необходимото окомплектоване за работа, в това число монтаж, инсталация и пуск, обучение на персонала, гаранционно обслужване на апаратурата - отстраняване на гаранционни дефекти, така и сервизно обслужване - текуща поддръжка и профилактики. Изпълнението на поръчката може да се възложи в срок до 12 месеца от сключване на договора, с изрично възлагателно писмо, изпратено до определения изпълнител. Срокът за доставка, монтаж, обучение на персонала и въвеждане в експлоатация на апартурата е до 35 дни от възлагателното писмо. 
Гаранционният срок е 12 месеца, считано от датата на въвеждане в експлоатация на апаратурата.
Предложената апаратура с необходимото окомплектоване за работа трябва да е фабрично нова, което означава да не са били използвана, в т.ч. и за демонстрационни цели, да не са рециклирани. Всички модули трябва да са нови, без дефекти и да не бъдат демооборудване.

URL: https://app.eop.bg/today/356873

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД