Открита процедура

Обявлението е в архива.
5759821

Публикувана на: 01.03.2024

Краен срок: 01.04.2024

Прогнозна стойност: 489166.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА МАРИНА ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00502-2024-0001

Настоящата обществена поръчка с предмет: „Сервизно обслужване на специализирана апаратура в УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД за период от  1 (една) година“ с прогнозна стойност в размер на 489 166,67 лева /четиристотин осемдесет и девет хиляди сто шестдесет и шест лева и шестдесет и седем стотинки/, е разделена в две обособени позиции (ОП), както следва:
ОП № 1 - Сервизно обслужване на циклотронен комплекс ABT BG-10 към Клиника по нуклеарна медицина и метаболитна терапия в УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД за период от 1 (една) година  - 452 500 лева /четиристотин петдесет и две хиляди и петстотин лева/ без вкл.ДДС
ОП № 2 - Абонаментно сервизно обслужване на ангиографска система с подов монтаж ARTIS Q за период от 1 (една) година – 36 666,67 лева /тридесет и шест хиляди шестстотин шестдесет и шест лева и шестдесет и седем стотинки/ без вкл. ДДС
Предмет на поръчката е избор на изпълнител за предоставяне на услуги по Обособена позиция №1 "Сервизно обслужване на циклотронен комплекс ABT BG-10 към Клиника по нуклеарна медицина и метаболитна терапия в УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД за период от 1 (една) година.
На възлагане по реда на настоящата обществена поръчка подлежи единствено Обособена позиция № 1 „Сервизно обслужване на циклотронен комплекс ABT BG-10 към Клиника по нуклеарна медицина и метаболитна терапия в УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД за период от 1 (една) година.
Посочената обща прогнозна стойност, съответно стойността на всяка от обособените позиции представлява максимално допустима стойност за изпълнение на обществената поръчка и Възложителят се лимитира с нея.
Съгласно чл. 21, ал. 6 от ЗОП, Възложителят има право да възлага обособени позиции по реда, валиден за индивидуалната стойност на всяка от тях, при условие, че стойността на съответната обособена позиция не надхвърля 156 464,00 лв. за доставки и услуги и общата прогнозна стойност на обособените позиции, възложени по този начин, не надхвърля 20 на сто от общата стойност на поръчката. В тези случаи независимо от остатъчната стойност на поръчката тя се възлага по реда, приложим към общата прогнозна стойност на цялата поръчка.
Имайки предвид горното, прогнозната стойност на Обособена позиция № 1 „Сервизно обслужване на циклотронен комплекс ABT BG-10 към Клиника по нуклеарна медицина и метаболитна терапия в УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД за период от 1 (една) година, представлява 92,50 % от общата стойност на поръчката.
Прогнозната стойност на Обособена позиция № 2 „Абонаментно сервизно обслужване на ангиографска система с подов монтаж ARTIS Q за период от 1 (една) година“ представлява 7,50 % от общата стойност на поръчката и попада в приложното поле на чл. 20, ал. 4, т. 3 от ЗОП.
С оглед на изложеното и на основание чл. 21, ал. 6 от ЗОП Обособена позиция № 2 ще се възложи по реда на чл. 20, ал. 4, т. 3, а именно чрез директно възлагане.
В изпълнение на чл. 21, ал. 6 от ЗОП, остатъчната стойност (явяваща се прогнозна стойност на Обособена позиция №1, предвид нейния размер и общата стойност на поръчката, се възлага с настоящата обществена поръчка чрез провеждане на открита процедура по реда на чл. 74 от ЗОП.

URL: https://app.eop.bg/today/363762

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД