Отдаване под наем на дълготраен актив

Обявлението е в архива.
5542598

Публикувана на: 21.02.2024

Краен срок: 05.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Други

Видове обявления:

  • - .info

Р Е Ш Е Н И Е
№ 73/21.02.2024 г.
на основание чл. 29, ал. 2 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия, във връзка с т. 11 от Правила за провеждане на търг и конкурс и за сключване на договори за продажба и наем с работници и служители, представляващи Приложение № 1 към чл. 29, ал. 2 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия и във връзка с решение на Съвета на директорите на УМБАЛ Св. Иван Рилски ЕАД (т. 4.3 по т. 4 от Протокол № 48 от 14.09.2023г.)
ОТКРИВАМ КОНКУРС
за отдаване под наем на дълготраен актив: 12 кв.м. площи (части от фоайета, коридори и стълбищни площадки), представляващи обособени части от сградния фонд/недвижими имоти на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ ЕАД, находящ се в гр. София на бул. „Акад. Иван Гешов“ №№ 17 и 19, които да се използват за инсталиране и експлоатация на 8 броя самопродаващи машини за топли и студени напитки, пакетирани изделия и други храни, а именно:
I. Цел на конкурса:
Провеждането на настоящият конкурс се извършва с цел да бъде осигурен облекчен достъп за служителите и пациентите на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ ЕАД до закупуване на топли и студени ободряващи напитки, пакетирани изделия и други храни.
II. Обект на конкурса: отдаване под наем на дълготраен актив: 12 кв.м. площи (части от фоайета, коридори и стълбищни площадки), представляващи обособени части от недвижими имоти на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ ЕАД – площи за инсталиране и експлоатация на 8 броя самопродаващи машини/автомати за топли и студени напитки, пакетирани изделия и други храни, както следва:

VII. Място, начин и срок на получаване на конкурсната документация. Място и срок за подаване на предложения от участниците.
1. Конкурсната Документацията е безплатна и може да бъде свалена от интернет страницата на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ ЕАД: www.rilski.com.
2. Крайният срок за подаване на заявления/предложения за участие в конкурса е до 16:00 часа на 14-тия ден от по-късното събитие на публикуване на решението за настоящия конкурс по т. 11 от Правилата по Приложение № 1 към чл. 29, ал. 2 от ППЗПП на интернет страницата на УМБАЛ „Свети Иван Рилски“ ЕАД и на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол. Ако 14-ия ден е неработен – срокът за внасяне на заявления и респективно, на провеждане на конкурса и на получаване на документацията, изтича в първия следващ работен ден. Предложенията за участие се подават в деловодството на УМБАЛ “Св. Иван Рилски” ЕАД, ет. 1, в гр. София, бул. „Акад. Иван Гешов” № 15.
Не се приемат и се връщат незабавно на кандидатите предложения за участие, които са представени след изтичането на крайният срок или са в незапечатан, прозрачен или в скъсан плик.
Тези обстоятелства се отбелязват в съответния входящ регистър.
VIII. Време и начин за оглед на обекта:
Оглед на сградите - имота, обект на конкурса, може да се прави всеки работен ден в срок до деня, в който изтича срока за подаване на предложенията за участие, от 10:00 до 15:00 часа, като потенциалните кандидати следва да заявят оглед пред началник отдел „СДТП“ на тел. 0887131067 в срок до 12:00 часа на деня, предхождащ деня, в който желаят да извършат оглед. 

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД