Обявление за предварителна информация

Обявлението е в архива.
5927222

Публикувана на: 27.03.2024

Краен срок: 27.04.2024

Прогнозна стойност: 1233805.76 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Предварително обявление

Възложител: СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "НЕОФИТ РИЛСКИ"

В обхвата на настоящата обществена поръчка се предвижда изграждане на нова сграда за физкултурен салон към основната сграда на СУ „Неофит Рилски“ в гр. Кнежа. Сградата ще бъде изградена върху бетонови фундаменти, като от южната страна ще бъде повдигната на височина 1,78 метра от нивото на терена, поради денивелация на имота. Новопроектираната сграда е решена в два обема: ниска част за обслужващите спортната зала дейности и висока част за обема на физкултурния салон. В новопроектираната сграда ще бъдат разположени физкултурен салон със застроена площ от 604 кв. метра, битова част с две съблекални с бани и санитарни възли, помещение за учители с баня и санитарен възел, тоалетна за инвалиди и склад за спортен инвентар. Съгласно заданието е предвидено сградата да е с метална конструкция, стени от термо панели с дебелина 10см. и покрив също от термо панели с дебелина на покривните панели 10 см. За отопление се предвиждат електрически конвектори с терморегулатор. Предвижда се монтиране на климатична инсталация за осигуряване на по-добри условия за спорт.
Местонахождението на обекта е: ПИ с идентификатор 37376.1001.500 по КККР на гр. Кнежа/ УПИ III-500 в кв. 39, гр. Кнежа, общ. Кнежа и административен адрес: ул. „Черни връх“ №1.
Строежът е първа група, пета категория, съгласно чл. 137, ал.1, т. 5 (б) ЗУТ и чл. 10, ал. 1, т. 2 от Наредба № 1 за номенклатурата на видовете строежи.

Във връзка с възможността, която чл.114 от ЗОП предвижда, Възложителят посочва, че към датата на откриване на процедурата не е осигурено финансиране за обществената поръчка. В този смисъл и изпълнението на договора се отлага до датата на осигуряване на средства от Възложителя за изпълнението на обекта. Изпълнението започва след потвърждение от възложителя за осигурено финансиране и представяне от изпълнителя на определената гаранция за изпълнение. При непредставяне на гаранцията за изпълнение в посочения от възложителя срок, без наличието на обективни причини, възложителят прекратява договора. Когато след изтичане на тримесечен срок от сключване на договора не е осигурено финансиране, всяка от страните може да поиска прекратяването му без предизвестие. Когато след изтичане на 10-месечен срок от сключване на договора не е осигурено финансиране, договорът се счита за прекратен.

URL: https://app.eop.bg/today/372997

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД