Наем и сервизно обслужване на химически тоалетн

Обявлението е в архива.
5279677

Публикувана на: 18.10.2023

Краен срок: 20.10.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

П О К А Н А
за участие в изпълнение на обществена поръчка
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Моля, да ни бъде изпратена оферта за участие в избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет „Наем и сервизно обслужване на химически тоалетни” във военно формирование 28000 – Граф Игнатиево по реда на чл. 20, ал. 4, т. 3 от Закона за обществените поръчки.
Всички разходи по подготовката и представянето на офертата са за сметка на участниците. Възложителят не носи отговорност за извършените от участника разходи по подготовка на офертата, в случай че участникът не бъде класиран или в случай на прекратяване на обществената поръчка.
Възложителят не приема за участие и връща незабавно на участниците оферти, които са представени след изтичане на крайния срок.
Офертата следва да отговаря на изискванията на възложителя и да бъде надлежно оформена съгласно указанията за формата и съдържанието на офертите.
Участниците във възлагането на ОП следва да представят своите оферти до 20.10.2023 г.
ИЗИСКВАНИЯ НА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ
1. Вид на обществената поръчка - военно формирование 28000 – Граф Игнатиево открива възлагането на обществената поръчка (ОП) чл. 20, ал. 4, т. 3 от Закона за обществените поръчки.
2. Предмет на поръчката – „Наем и сервизно обслужване на химически тоалетни” във военно формирование 28000 – Граф Игнатиево.
3. Срокове за изпълнение – до 30.11.2023 г., със сключване на договор за 1 (една) година или 53 (петдесет и три) седмици.
4. Място на изпълнение – обособен район за разполагане на летище Пловдив на ВФ 28000.
5. Финансов лимит - до 4600,00 лв. (четири хиляди и шестстотин лева) с включен ДДС.
6. Количество:
- мобилни химически тоалетни – 2 бр.;
- сервизно обслужване на седмица (задължително включващо почистване, смяна на биологичния материал и зареждане с тоалетна хартия ) – 2 бр.
7. Срок за подаване на офертите - до 20.10.2023 г.
8. Срок на валидност на офертите - не по-малък от 20 (двадесет) работни дни, считано от датата на крайния срок за подаване на офертите.
9. Критерий за оценка на офертите - „най-ниска цена” в лева за брой сервизно обслужване.
10. Указания към кандидатите:
10.1. Срокът за валидност на офертите да е не по-малък от 20 (двадесет) дни, считано от датата на крайния срок за подаване на офертите.
10.2. Място за представяне на офертите - на място, на ръка на представител на военното формирование, по пощата, с куриер или по e-mail: graf_log@abv.bg.
11. Приключване на обществената поръчка.
11.1. Комисия съставя протокол от дейността си за проведено пазарно проучване, разглеждане на подадените оферти, допускане и класиране на кандидатите за изпълнение на обществена поръчка, който се подписва от всички членове и се представя на възложителя, заедно с цялата документация.
11.2. Възложителят уведомява участниците за резултатите от класирането в срок до 3 (три) работни дни от утвърждаване на протокола.
11.3. Възложителят сключва договор с фирмата класираната на първо място. При отказ за сключване на договор с класираната на първо място фирма, се сключва договор с класирания на второ място участник в ОП или се публикува нова обява с ОП по решение на възложителя.
12. Начин на плащане:
12.1. Плащането ще се извърши по банков път от военно формирование 28000 - Граф Игнатиево, при изпълнение на услугата, не по-късно от 30 (тридесет) календарни дни, след представянето на следните документи:
- надлежно оформена фактура-оригинал за изпълнение на услугата, издадена от фирмата-изпълнител на обществената поръчка, на името на военно формирование 28000 - Граф Игнатиево.
- протокол за приемане изпълнението на услугата, подписан от комисия, назначена със заповед на командира на военно формирование 28000 - Граф Игнатиево.
За допълнителна информация, ще бъдем на разположение на тел. 032/905543 – м-р Станислав Грозданов.
КОМАНДИР НА ВОЕННО ФОРМИРОВАНИЕ 28000

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД