Монтаж, експлоатация и обслужване на самопродавни (самопродаващи) машини

Обявлението е в архива.
5269368

Публикувана на: 02.10.2023

Краен срок: 16.10.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Други

Видове обявления:

  • - .info

"Топлофикация София" ЕАД обявява търг с тайно наддававане за отдаване под наем на активи – площи, находящи се на територията на "Топлофикация София" ЕАД, с предназначение монтаж, експлоатация и обслужване на самопродавни (самопродаващи) машини, представляващи част от капитала (имуществото) на "Топлофикация София" ЕАД
„ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ” ЕАД

в изпълнение на Решение № 11 по Протокол № 35/14.09.2023 г. на
на Управителния съвет на „Топлофикация София” ЕАД

ОБЯВЯВА

ТЪРГ С ТАЙНО НАДДАВАНЕ ЗА ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА АКТИВИ – ПЛОЩИ, НАХОДЯЩИ СЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА „ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ“ ЕАД (ЦЕНТРАЛНО УПРАВЛЕНИЕ И СЪОТВЕТНИТЕ ПОДЕЛЕНИЯ), С ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ МОНТАЖ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ОБСЛУЖВАНЕ НА САМОПРОДАВНИ (САМОПРОДАВАЩИ) МАШИНИ, ПРЕДСТАВЛЯВАЩ ЧАСТ ОТ КАПИТАЛА (ИМУЩЕСТВОТО) НА „ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ” ЕАД

І. Вид на търга и обект, предмет на тръжната процедура:

Търг с тайно наддаване по реда на чл. 38, във връзка с чл. 36 от НРУУПОППТДОУК – отдаване под наем на площи, находящи се на територията на „Топлофикация София“ ЕАД (Централно управление и съответните поделения), с предназначение монтаж, експлоатация и обслужване на самопродавни (сaмопродаващи) машини:

1. Обект 1 – Централно управление – 5 (пет) кв. м общо, включващ подобекти:
1.1. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина на територията на административна сграда (Централно управление) на „Топлофикация София“ ЕАД.
Местонахождение: гр. София, ул. „Ястребец“ № 23Б, ет. 1, корпус Обслужване на клиенти.

1.2. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина на територията на административна сграда (Централно управление) на „Топлофикация София“ ЕАД.
Местонахождение: гр. София, ул. „Ястребец“ № 23Б с вход на „Природа“ № 2, ет. 2, корпус с достъп за служители.

1.3. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина за топли напитки на територията на Аварийна служба на „Топлофикация София“ ЕАД.
Местонахождение: гр. София, ул. „Житница“ № 34, сграда с ограничен достъп – за служители на службата на 24-часов режим на работа. Разположена на входа на сградата – партер.

1.4. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина за закуски, храни и безалкохолни напитки на територията на Аварийна служба на „Топлофикация София“ ЕАД.
Местонахождение: гр. София, ул. „Житница“ № 34, сграда с ограничен достъп – за служители на службата на 24-часов режим на работа. Разположена на входа на сградата – партер.

1.5. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина за топли напитки на територията на телефонен център на „Топлофикация София“ ЕАД, партер.
Местонахождение: гр. София, ул. „История славянобългарска“ № 6, обособена сграда на територията на ТЕЦ/ТР „София“ с ограничен достъп – за служители на структурната единица.
 
2. Обект 2 – ТР „Земляне“ – 7 (седем) кв. м общо, включващ подобекти:
2.1. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина за топли напитки на територията на административна сграда на ТР „Земляне“.
Местонахождение: гр. София, ул. „Природа“ № 2, ет. 1 – сграда с ограничен достъп – за служители.
2.2. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина за топли напитки на територията на административна сграда на ОЦ „Земляне“.
Местонахождение: гр. София, ул. „Костенец“ № 5 – сграда с ограничен достъп – за служители. Разположен във входното антре – партер.

2.3. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина за топли напитки на територията на административна сграда на ОЦ „Земляне“, „Аварийно възстановяване и ремонт“, ет. 1.
Местонахождение: гр. София, ул. „Костенец“ № 5,  корпус на сграда с ограничен достъп – за служители.

2.4. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина за топли напитки на територията на административна сграда на ОЦ „Земляне“, „Автотранспорт и строителна механизация“, партер.
Местонахождение: гр. София, ул. „Костенец“ № 5, обособена сграда с ограничен достъп – за служители.

2.5. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина за топли напитки на територията на административна сграда на ВОЦ „Овча купел-1“, партер.
Местонахождение: гр. София, ул. „Месечинка“ № 1, производствена сграда с ограничен достъп – за служители на сменен режим на работа.

2.6. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина за топли напитки на територията на административна сграда на ВОЦ „Овча купел-2“, партер.
Местонахождение: гр. София, ул. „Обиколна“, производствена сграда с ограничен достъп – за служители на сменен режим на работа.

2.7. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина за топли напитки на територията на административна сграда на ПС „Бъкстон“, ет. 1.
Местонахождение: гр. София, бул. „Братя Бъкстон“ № 12, сграда с ограничен достъп – за служители.

3. Обект 3 – ТР „Люлин“ – 2 (два) кв. м общо, включващ подобекти:
3.1. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина за топли напитки на територията на административна сграда на ОЦ „Люлин“.
Местоположение: гр. София, гара Волуяк, сграда на територията на отоплителната централа с ограничен достъп, ет. 1 – за служители на сменен режим на работа.

3.2. Терен от 1 (един) кв. м за монтаж на самопродавана машина за топли напитки на територията на административна сграда на ТР „Люлин“.
Местоположение: гр. София, ул. „Владимир Зографов“ № 90, адм. сграда, партер, сграда с ограничен достъп – за служители.

4. Обект 4 – ТР „София Изток“ – 8 (осем) кв. м общо, включващ следните подобекти:
4.1. Терени за монтаж на самопродавани машини на територията на ТР „София Изток“ (ТЕЦ), всеки от които представлява отделен подобект (с посочено местоположение – цех), от които:
4.1.1. 2 кв. м, с местонахождение: гр. София, ул. „Димитър Пешев“ № 6, административна сграда – ет. 1 (1 бр. автомат за топли напитки и 1 бр. автомат за закуски, храни и безалкохолни напитки).
4.1.2. 1 кв. м, с местонахождение: гр. София, ул. „Димитър Пешев“ № 6, производствен корпус – ет. 1 (1 бр. автомат за закуски, храни и безалкохолни напитки).
4.1.3. 2 кв. м, с местонахождение: гр. София, ул. „Димитър Пешев“ № 6, производствен корпус – ет. 3 (1 бр. автомат за топли напитки и 1 бр. автомат за закуски, храни и безалкохолни напитки).

4.2. Терени за монтаж на самопродавани машини на територията на ТР „София Изток“ (обекти на топлофикационния район), от които:
4.2.1.    2 кв.м. с местонахождение: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ №28Б, ет.1, с достъп на персонал и на клиенти (1 бр. автомат за топли напитки и 1 бр. автомат за закуски, храни и безалкохолни напитки).
4.2.2. 1 кв. м с местонахождение: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ № 28Б, ПС „Искър“, партер – с ограничен достъп на персонал (1 бр. автомат за топли напитки),
или за обектите на топлофикационен район „София изток“ на посочените адреси.

5. Обект 5 ТР „София“ – 3 (три) кв. м общо, включващ:
5.1. Терени за монтаж на самопродавана машина за топли напитки на територията на ТР „София“.
Местоположение: гр. София, ул. „История славянобългарска“ № 6 (административна сграда – 1 бр., производствен корпус – 1 бр., автотранспорт и строителна механизация – 1 бр.).

II. Начална ОБЩА месечна наемна цена:

1. Не по-малко от 3 852 лв./месец (три хиляди осемстотин петдесет и два лв./месец) без ДДС. Месечната цена е обща за всички обекти, описани в т. 1 до т. 5.
2. Консумативните разходи – вода и електрическа енергия – са включени в наемната цена.
3. Срок за отдаване под наем – 35 (тридесет и пет) месеца.

III. Ред за закупуване на тръжна документация:

Цената на тръжната документация е в размер на 20 лв. (двадесет лева) без ДДС или 24 лв. (двадесет и четири лева) с ДДС и може да бъде заплатена по банков път по сметката на „Топлофикация София” ЕАД в лева, както следва:

„Общинска банка” АД
IBAN: BG48SOMB 9130 1011 2533 02
BIC: SOMBBGSF

Документацията се получава в сградата на „Топлофикация София” ЕАД, ул. „Ястребец” № 23Б, стая 17, всеки работен ден от 10:00 до 12:00 ч. и от 14:00 до 16:00 ч. до 16.10.2023 г., срещу представен документ за платената цена.
Сумата за закупуване на тръжна документация не се възстановява на участниците.
За контакти и съдействие при закупуване на документацията: Детелина Ангелова, главен експерт СДНИ, тел. T: +359 2 903 3024, М:+359 879 123 154.

IV. Краен срок и място за приемане на предложенията:

Срокът за подаване на документи е до 17:00 ч. на 16.10.2023 г. в деловодството на „Топлофикация София” ЕАД, ул. „Ястребец” № 23Б, Информационен блок, гише № 1 и гише № 2.

V. Гаранционна вноска за участие в търга:
Гаранционната вноска за участие в търга е в размер на 385 лв. (триста осемдесет и пет лева) с  ДДС.

Гаранционната вноска за участие в търга трябва да бъде представена под формата на парична сума, внесена по банков път, по сметка на „Топлофикация София” ЕАД в лева, както следва:

„Общинска банка” АД
IBAN: BG48SOMB 9130 1011 2533 02
BIC: SOMBBGSF

VI. Време и начин за оглед на обекта:

Оглед на обектите може да се осъществи всеки ден от 9:00 до 11:00 ч. и от 14:00 до 16:00 ч. в срок до 16.10.2023 г. след заявка на посочения телефон.

VII. Разглеждане и оценяване на предложенията:

Разглеждане и оценяване на предложенията, направени от кандидатите ще се извърши на 18.10.2023 г. в 10:00 часа, в Централното управление на „Топлофикация София” ЕАД – ул. „Ястребец” № 23Б, от комисия в състав от пет души, от които четирима служители на „Топлофикация София” ЕАД, от които поне един юрист с придобита юридическа правоспособност и длъжностно лице от дирекция „Икономика и търговска дейност” на Столична община.

Лице за контакт и тел. за заявяване на огледи: Детелина Ангелова, главен експерт СДНИ, тел. T: +359 2 903 3024, М:+359 879 123 154.

Пълният текст на обявата е публикуван на електронната страница на Дружеството www.toplo.bg

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД