Лабораторни изследвания на проби от хвоста на хвостохранилище

Обявлението е в архива.
5960377

Публикувана на: 11.04.2024

Краен срок: 26.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info
ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАДАЧА: ЛАБОРАТОРНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ПРОБИ ОТ ХВОСТА НА ХВОСТОХРАНИЛИЩЕ "ЛЮЛЯКОВИЦА"

ПОКАНА 

ОТНОСНО: Изпълнение на задача:

Лабораторни изследвания на проби от хвоста на хвостохранилище "Люляковица"

 

        УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

"Асарел–Медет" АД, в качеството си на Възложител, отправя тази покана към Вас като евентуален бъдещ изпълнител на горепосочената задача.

Задачата включва извършване на лабораторни изследвания на проби от хвоста на хвостохранилището, взети от сондажи в плажа. Пробите са с дължина 1.50 м. и диаметър 100 мм.

Общият брой проби (до 353 бр.) е определен при дълбочини на сондажите, посочени в Работния проект. Окончателният брой проби ще бъде изяснен при сондирането.

Показателите, които е необходимо да бъдат получени, са изброени в Приложение 1 към настоящото писмо. Всички проби (до 353 бр.) ще се изследват за получаване на показателите по т. I от таблицата в Приложение 1, а до 114 бр. от тях – за показателите по т. II от таблицата в Приложение 1.

В Приложение 2 към настоящото писмо са посочени специфични изисквания към лабораторията, която ще прави изпитванията от Работния проект.

В тази връзка се обръщаме към Вас с молба да ни изпратите оферта (вкл. обща цена, единични цени за отделните показатели, общ срок и т.н.) за изпълнение на задачата.

Очакваме Вашата оферта на e-mail адрес: pbox@asarel.com в срок до 15 календарни дни (до 26.04.2024) след публикуването на настоящата покана.

Телефон за връзка:

035760491 ‑ инж. Здравка Кърпаров – Р-л отдел "Строителство",

035760389 ‑ инж. Димитър Раленеков.- Инв. контрол.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД