Комплексно почистване на сгради, прилежащи площи и поддръжка на зелени площи

Обявлението е в архива.
5106233

Публикувана на: 20.07.2023

Краен срок: 31.08.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

Уважаеми дами и господа,  
С настоящото писмо Ви информираме, че „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД подготвя стартирането на процедура с предмет „Комплексно почистване на сгради, прилежащи площи и поддръжка на зелени площи на летище Варна и летище Бургас за период от пет години“.

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД управлява и развива двете морски летища. Компанията се грижи за повишаване качеството на обслужване на пътниците, обучението и повишаване квалификацията на служителите, обновяване на съществуващите и въвеждане на нови технологии, както и разширяване и модернизиране на инфраструктурата.

През изминалата 2022 година аерогарите във Варна и Бургас посрещнаха 3,1 милиона пътници и обслужиха над 23,7 хиляди полета на 72 български и чуждестранни авиокомпании, изпълняващи чартърни и редовни полети до повече от 121 дестинации в Европа, Близкия Изток и Северна Африка.  

Във “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД на летище Варна и летище Бургас работят повече от 601 постоянни и около 700 сезонни служители, които обслужват пътници с пикова сезонна натовареност за периода май-октомври.

Сградите и терените са разделени на две зони – обществена и зона с ограничен достъп.

Преминаването в зоната с ограничен достъп се извършва задължително с пропуск, издаден от отдел „Сигурност“, съгласно правилата и наредбите на ГД“ГВА“.

С избора на оператор за комплексно почистване и поддръжка на зелени площи, Възложителят търси външен специализиран Изпълнител, който да допринесе за подобряване на качеството, поддържане на висок стандарт по отношение на чистотата и облика на терминалите, административните сгради, прилежащите площи и терени на двете летища.

В случай, че проявявате интерес можете да се свържете с нас на следния e-mail: katya.zagorova@fraport-bulgaria.com

Официалното стартиране на процедурата ще бъде обявено и на нашия website www.fraport-bulgaria.com

Всяка компания проявила интерес към процедурата ще получи пълния пакет с документи и официална покана за участие.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД