Извършване на финансов одит и заверка на годишни индивидуален и консолидиран финансови отчети за 2024 г.

Обявлението е в архива.
5787780

Публикувана на: 12.03.2024

Краен срок: 20.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

Покана за представяне на оферти за извършване на финансов одит и заверка на годишни индивидуален и консолидиран финансови отчети за 2024 г. на КОЦ-Русе ЕООД, както и на годишен финансов отчет на МЦОЗ – Русе ЕООД за 2024 г.

ПОКАНА

За представяне на оферти за извършване на финансов одит и заверка на годишни индивидуален и консолидиран финансови отчети за 2024 г. на КОЦ-Русе ЕООД, както и на годишен финансов отчет на МЦОЗ – Русе ЕООД за 2024 г.

 

КОЦ-Русе ЕООД, в изпълнение на Решение № 122, прието с Протокол № 6/29.02.2024 г. на Общински Съвет Русе, открива процедура за избор на регистриран одитор за извършване на финансов одит и заверка на годишни индивидуален и консолидиран финансови отчети за 2024 г. на КОМПЛЕКСЕН ОНКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР – РУСЕ ЕООД, както и на годишен финансов отчет на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПО ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ – РУСЕ ЕООД за 2024 г.

 

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ

  • Да са регистрирани одитори или одиторски дружества, вписани в регистъра по чл. 20 от Закона за независимия финансов одит.
  • Да притежават минимален одиторски стаж от пет години.
  • Ако кандидатът е специализирано одиторско дружество, да представи доказателства по т. 1 и 2 за регистрирания одитор, който пряко ще извърши услугата.

     

    УСЛОВИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ

  • Срок на изпълнение – до 31.03.2025 г. да се предаде одиторския доклад на управителя на дружеството.
  • Срок на валидност на офертите – 60 календарни дни, считано от крайния срок за получаване на офертите.
  • Плащане на услугата – еднократно в срок до 30 календарни дни от предаването на окончателния одиторски доклад.
  •  

    КРИТЕРИЙ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ – Най-ниска предложена цена.

     

    НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОЦЕДУРАТА

  • Оферта, съдържаща предложение за извършване на финансов одит и заверка на годишни индивидуален и консолидиран финансови отчети за 2024 г. на КОЦ – Русе ЕООД, както и на годишен финансов отчет на МЦОЗ – Русе ЕООД за 2024 г. – по образец.
  • Декларация, че кандидатът е със статут на регистриран одитор по смисъла на чл.20 от Закона за независимия финансов одит или специализирано одиторско дружество, и регистрирания одитор, който пряко ще извърши услугата, притежава минимален одиторски стаж от 5 години – по образец.
  •  

    МЯСТО, СРОК И НАЧИН НА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ

    Документите за участие се подават в срок до 15.00 ч. на 20.03.2024 г. в деловодството на КОЦ-Русе ЕООД.

    Всички изискуеми документи се предоставят в общ плик с надпис: „Оферта за участие в процедура за избор на регистриран одитор за извършване на финансов одит и заверка на годишни индивидуален и консолидиран финансови отчети за 2024 г. на КОЦ-Русе ЕООД, както и на годишен финансов отчет на МЦОЗ – Русе ЕООД за 2024 г.” с посочване на име, адрес, тел. и ел. поща на кандидата.

     

    ДОКУМЕНТИ ПРИ ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР

  • Документ, удостоверяващ, че кандидатът е със статут на регистриран одитор по смисъла на чл.20 от Закона за независимия финансов одит;
  • Документ, удостоверяващ, че кандидатът притежава минимален одиторски стаж от 5 години.
  • Ако кандидатът е специализирано одиторско дружество, да представи доказателства по т. 1 и т. 2 за регистрирания одитор, който пряко ще извърши услугата.

     

    ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

    Кандидатите могат да получат данни за изготвяне на офертите си до крайния срок за тяхното подаване от Главният счетоводител на лечебното заведение на място на адрес гр. Русе, ул. “Независимост“ № 2, тел. 082 819920, или при поискване по електронната поща на лечебното заведение – kocruse@abv.bg, чрез електронно подписано съобщение от одитора.

    Файлове:

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД