Изработка, доставка и монтаж на паравани за баня

Обявлението е в архива.
5923991

Публикувана на: 26.03.2024

Краен срок: 01.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

АДИС ЕООД ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА ДОСТАВЧИК ЗА ИЗРАБОТКА, ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА ПАРАВАНИ ЗА БАНЯ

АДИС ЕООД, на основание Заповед №А-З-41/25.03.2024г. на Управителя, открива процедура за избор на доставчик въз основа на не по-малко от 3 /три/ оферти за изработка, доставка и монтаж на паравани за баня, във връзка с бект: Частичен ремонт на апартамент № 21, собственост на “АДИС” ЕООД, находящ се в Бл. 1, ул.”Фредерик Ж. Кюри” № 19, гр. София, съгласно Техническото задание.

Изисквания към кандидатите:

1. Кандидатите следва да са юридически лица, регистрирани по Търговския закон и вписани в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, за което посочват Единен идентификационен код (ЕИК). Юридически лица или еднолични търговци, които не са регистрирани или пререгистрирани по Закона за търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел – не се допускат до участие.

2. Кандидатите в писмените си оферти посочват в предложенията си наименование на фирмата, Единен идентификационен код (ЕИК), седалище и адрес на управление и позицията, за която кандидатстват. В случай на набавяне на оферти от интернет, те трябва да съдържат необходимата информация за наличност, цена, ЕИК на търговеца.

3. Кандидатите представят предложенията си съгласно приложеното задание за офериране.

     Краен срок за събиране на офертите: до 17,00 часа на  01.04.2024 г.

     Критерий за оценка на офертите – най-ниска цена.

     В случай, че в определения срок са подадени по-малко от три броя оферти, процедурата се обявява за непроведена и срокът за получаване на офертите се удължава до 17,00 часа на 04.04.2024 г. Повторното провеждане на заседанието на комисията е на 05.04.2024 г. от 11,00 часа, на което да се разгледат всички подадени оферти до момента, независимо от техния брой.

Офертите се подават на електронен адрес: delovodstvo@adis.bg. Върху офертата се посочват данните на кандидата, процедурата и позицията, за която кандидатства, адрес и телефон за обратна връзка. Офертата да бъде подписана от лице, представляващо фирмата и с положен печат на същата/или подпис на физическо лице.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД