Изпълнител на куриерска услуга

Обявлението е в архива.
5274185

Публикувана на: 11.10.2023

Краен срок: 23.10.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

АДИС ЕООД ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ НА КУРИЕРСКА УСЛУГА

АДИС ЕООД, на основание Заповед № А-З-143/09.10.2023г на Управителя, открива процедура за избор на Изпълнител на куриерска услуга въз основа на не по-малко от 4 /четири/ броя оферти.

Критерий за оценка – предложената най-ниска цена за основните услуги, съгласно Приложение № 1 към настоящата заповед.

Изисквания към изпълнителя на куриерската услуга: Изпълнителят е длъжен да осигурява доставката на куриерските пратки на дружеството до съответния получател в срока, указан от подателя. Максималната годишна стойност на доставките е до 4000 лева, без ДДС. Договорът се сключва за срок от 2 /две/ години.

Изисквания към кандидатите: български юридически лица, които са търговци, регистрирани по българското законодателство или по законодателството на държава-членка на Европейския съюз или на държава-членка на Европейското икономическо пространство. Те представят удостоверение за регистрация или пререгистрация по Закон за търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел или посочват Единен идентификационен код (ЕИК). Когато участникът е чуждестранен търговец – съответният документ трябва да е издаден от компетентния орган на страната, на чиято територия е установено лицето и да се представи в официален превод на български език. Юридически лица – търговци, които не са представили доказателства за своята идентификация и правоспособност и изискуем опит не се допускат до участие.

Кандидатите трябва да притежават валидно удостоверение за извършване на неуниверсални пощенски услуги – куриерска дейност от Комисията за регулиране на съобщенията и минимум 3-годишен опит в извършването но куриерска дейност.

Кандидатите задължително попълват оферта по образец /Приложение № 1 към настоящата заповед/

Срок за подаване на офертите: до 17.00 часа на 23.10.2023г. в деловодството на „АДИС” ЕООД, всеки работен ден от 9.00 до 17.00 часа или по пощата на адрес: гр. София 1504, ул. „Велико Търново” № 27. Офертите се подават в запечатан плик, върху който се посочва името на кандидата, адрес за кореспонденция, телефон, електронен адрес и процедурата, за която се кандидатства. Всички разходи по изготвянето и представянето на офертата са за сметка на кандидатите.

Ако кандидатът изпраща заявлението чрез обикновена, препоръчана поща или куриерска служба, разходите са за негова сметка, като в този случай рискът от забава или загубване на заявлението е за сметка на кандидата. При приемане на заявлението за участие, върху пликовете се отбелязва поредния номер, датата и часът на получаването. Не се приемат и се връщат незабавно на кандидата заявления за участие, които са получени след изтичането на крайния срок или са в незапечатан, прозрачен или в скъсан плик, както и когато върху плика не са посочени данните на кандидата, процедурата, за която се подават, адрес за кореспонденция и телефон.

В случай, че в определения срок са подадени по-малко от 4 броя оферти, процедурата се обявява за непроведена и срокът за получаване на оферти се удължава до 17,00 часа на 25.10.2023г. Повторното провеждане на заседанието на комисията е на 26.10.2023г. от 10.00 часа, на което да се разгледат всички подадени оферти до момента, независимо от техния брой.

Файлове:

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД