Изграждане на вертолетна площадка за нуждите на БЧК

Обявлението е в архива.
5542666

Публикувана на: 22.02.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - .info

Сдружение Български Червен кръст  открива процедура при условие за „неосигурено финансиране“ за избор на изпълнител за „Изграждане на вертолетна площадка за нуждите на БЧК“.

Място на изпълнение на поръчката:   НУЛЦ Лозен на БЧК, адрес: 1151 с. Лозен, ул. Половраг № 31.
Краен срок за подаване на офертите – 25.03.2024 г. до 12:00 ч.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ОФЕРТИТЕ И НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ
1. Изисквания при подготовка и представяне на офертите:
1.1. Офертите се подава в срок до 12:00 часа на 25.03.2024 година. Оферти подадени след крайния срок за подаване ще бъдат приети, но няма да бъдат разглеждани от Комисията за провеждане на процедура за определяне на изпълнител.
Офертите се подават на адрес: гр. София, ул. Джеймс Баучер № 76 в деловодството на НС на БЧК.
1.2. Всяка оферта следва да бъде подадена съобразно приложените образци (чрез попълване на определените за това места), като общият документ остане непроменен. Не се приемат каквито и да е промени, направени чрез отстраняване на детайли и/или вписване на други; вписвания между редовете, изтривания или корекции на образците, включително идентификационни данни (лого) на участника. Ако са извършени такива несъгласувани промени в Образците на документи, офертата става невалидна.
1.3. Офертите следва да бъдат подадени в запечатан непрозрачен плик. На плика следва да бъде указан подателя, лице за контакт, телефон за връзка и електронен адрес, ясно да бъде обазначено „Изграждане на вертолетна площадка за нуждите на БЧК“. Оферти в ненадписани пликове няма да бъдат приемани.

Огледът се заявява минимум един работен ден предварително на тел. 0882988902, г-жа Диана Балова

За контакти:

Въпроси могат да бъдат задавани само в писмена форма на електронен адрес: d.balova@redcross.bg не по-късно от три работни дни преди крайният срок за подаване на оферти.

Файлове:

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД