Избор на регистриран одитор

Обявлението е в архива.
5759772

Публикувана на: 29.02.2024

Краен срок: 20.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

МБАЛ – Търговище“ АД, гр. Търговище публикува обява за избор на регистриран одитор за проверка и заверка на годишния финансов отчет за 2024 г.

Предмет: Избор на регистриран одитор за извършване на независим финансов одит на годишния финансов отчет на възложителя за периода 01.01.2024-31.12.2024 г., изготвен по изискванията на Националните счетоводни стандарти, приети за прилагане в Република България /НСС/ /ГФО/, състоящ се от проверка и заверка в съответствие със Закона за независимия финансов одит и Международните одиторски стандарти и изразяване на становище, съгласно чл. 37, ал. 6 от Закона за счетоводството.

Обхват на финансовия одит: Одиторът  следва да поеме ангажимент да извърши независим финансов одит на финансовия отчет за следната дейност:

Проверка и заверка на ГФО на „МБАЛ – Търговище“ АД,  гр. Търговище за 2024 г.

Изисквания към кандидатите:

Право да подаде оферта има всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, както и техни обединения, които отговарят на условията и на изискванията, посочени в настоящата обява.

Правоспособност – кандидатът, както и предложеният от него одитор – ръководител на екипа, трябва да е регистриран одитор по смисъла на § 1, т. 36 от Допълнителните разпоредби на Закона за независимия финансов одит /ЗНФО/ – „Регистриран одитор е физическо лице или одиторско дружество, вписано в регистъра по чл. 20 от ЗНФО, което има право да подписва одиторски доклади с мнение върху финансови отчети“.

Кандидатът да има най-малко 5-годишен опит в областта на финансовия одит – дипломиран експерт-счетоводител при ИДЕС в България. Ръководителят на екипа може да бъде съдружник, на трудов договор или договор за управление с кандидата, или да участва като физическо лице.

Указания за подготовка и съдържание на офертата:

Кандидатът подготвя и представя оферта, съгласно настоящата обява.

Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, от кандидата или от упълномощен от него представител, или по пощата, по куриер  – в деловодството на „МБАЛ – Търговище“ АД, гр. Търговище 7700, кв. „Запад“.

Върху плика се посочва, че е оферта за регистриран одитор, както и имената на кандидата физическо лице, адрес или наименование на юридическото лице, седалище и адрес на управление, телефон и по възможност факс или електронен адрес.

В офертата трябва да се съдържа информация за обща крайна цена в български лева за извършване на услугата, подписана от кандидата.

Срок за подаване на оферти:

Всеки кандидат може да подаде оферта до 16,00 часа на 20 март 2024 г. в деловодството на „МБАЛ – Търговище“ АД, гр.Търговище, кв. „Запад“.

Оценка на офертите и класиране на кандидатите:
Оценката на офертите и класирането на кандидатите ще бъде извършено от комисия, определена от изпълнителния директор на „МБАЛ – Търговище“ АД, след изтичане на срока за подаване на оферти.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД