Избор на регистриран одитор

Обявлението е в архива.
5528905

Публикувана на: 12.02.2024

Краен срок: 23.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

   О Б Я В А

„Сердика спортни имоти“ ЕАД открива конкурс на тема:

ИЗБОР НА РЕГИСТРИРАН ОДИТОР, ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА НЕЗАВИСИМ ФИНАНСОВ ОДИТ НА ГОДИШНИЯ ИНДИВИДУАЛЕН И ГОДИШНИЯ КОНСОЛИДИРАН ФИНАНСОВ ОТЧЕТ НА „СЕРДИКА СПОРТНИ ИМОТИ” ЕАД ЗА 2023г., при следните условия:

I. Предмет на конкурса – избор на регистриран одитор за извършване на независим финансов одит по международните стандарти за финансови отчети на годишния индивидуален и годишния консолидиран финансов отчет на „Сердика спортни имоти“ ЕАД за 2023г.

II. Конкурсът се възлага по реда и условията, предвидени в Правилника за прилагане на закона за публичните предприятия и съгласно изискванията на Закон за независимия финансов одит (ЗНФО), Закон за счетоводството (ЗС), и утвърдената със Заповед на Изпълнителния директор на ССИ ЕАД конкурсна документация за провеждане на конкурс на тема „Избор на регистриран одитор, за извършване на независим финансов одит на годишния индивидуален и годишния консолидиран финансов отчет на „Сердика спортни имоти“ ЕАД за 2023 г. , при спазване на изискванията за публичност и прозрачност, за свободна и честна конкуренция и за осигуряване на равни възможности за участие на всички кандидати.

IIІ. Изисквания към кандидатите.

1. Независимият финансов одит на годишния индивидуален и годишния консолидиран финансов отчет на „Сердика спортни имоти” ЕАД за 2023 г., следва да се извърши от регистрирани одитори по смисъла на чл.7 от ЗНФО – физически лица и одиторски дружества, вписани в Регистъра на регистрираните одитори в България към Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори. Право да подписват одиторските доклади с мнение върху финансовите отчети на Възложителя имат само регистрирани одитори, отговарящи на изискването на чл.18 от ЗНФО.

2. Кандидатите трябва да са извършвали одиторска дейност най-малко на две различни юридически лица през последните три години.

3. За участие в конкурса се допускат кандидати, подали предложение съгласно изискванията и условията на утвърдената със Заповед на Изпълнителния директор на ССИ ЕАД конкурсна документация за избор на регистриран одитор.

4.Не се допуска извършване на одита от регистриран одитор, който не отговаря на изискването на чл.8, ал.2 от ЗНФО.

5. Предложения за участие в конкурса се подават от:

физически лица – регистрирани одитори;
физически лица /еднолични търговци/ – регистрирани одитори;
при участие на регистриран одитор – физическо лице чрез търговско дружество, съответно чрез гражданско дружество по ЗЗД, предложението се подава от търговското дружество, съответно от гражданското дружество, чрез което лицето участва;
одиторско дружество – регистриран одитор.
IV. Процедура:

1.Вид на процедурата – конкурс по документи;

2. Конкурсна документация се получава от  деловодство на ССИ ЕАД с адрес: гр. София, бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“ №38, всеки работен ден от 09:30ч. до 17:00ч. в срок от 12.02.2024 до 23.02.2024 г.;

3. Предложенията за участие в конкурса, адресирани до изпълнителния директор на ССИ ЕАД, се представят в запечатан, непрозрачен плик с ненарушена цялост в деловодството на ССИ ЕАД или се изпращат на адрес: гр. София, бул. “Евлоги и Христо Георгиеви“ №38, като крайния срок за подаване на предложенията за участие в конкурса е до 17:00 часа на 29.02.2024г.

4. Критерии за оценка на предложенията – „Най-ниска цена”

5. Отваряне, преглед на подадените за участие в конкурсната процедура предложения, класиране на участниците и избор на регистриран одитор за извършване на независим финансов одит на годишния индивидуален и годишния консолидиран финансов отчет на ССИ ЕАД за 2023 г. ще се извърши на закрито заседание от назначена със Заповед на Изпълнителния директор на ССИ ЕАД комисия на 01.03.2024 г. от 10:00 часа.

Допълнителна информация относно провеждането на конкурса може да получите на тел. 02/9300702 – деловодство или на място   в сградата на НС „Васил Левски“ гр. София, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №38.

Файлове:

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД