Избор на одитор

Обявлението е в архива.
5268454

Публикувана на: 29.09.2023

Краен срок: 20.10.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

Възложител: СБАЛПФЗ София област ЕООД

П О К А Н А
за представяне на оферти за проверка и заверка на ГФО на СБАЛПФЗ СОФИЯ ОБЛАСТ ЕООД за 2023 г. и оказване на текуща методична помощ
На основание протокол № РД-16-255/21.10.2020г. на Министъра на здравеопазването и утвърдени правила за избор на регистриран одитор за заверка ГФО на публично предприятие- СБАЛПФЗ София област ЕООД и заповед № КП-01-61/27.10.2023г., на управителя на СБАЛПФЗ София област ЕООД,
СБАЛПФЗ София област ЕООД стартира процедура по избор на одитор, за проверка и заверка на ГФО на СБАЛПФЗ СОФИЯ ОБЛАСТ ЕООД за 2023г. и оказване на текуща методична помощ при следните условия: 
Информация за дружеството:
СБАЛПФЗ-София област ЕООД е еднолично търговско дружество, с едноличен собственик на капитала държавата, представлявана от Министерство на здравеопазването, публично предприятие по смисъла на чл.2, ал.1, т.1 от ЗПП.
Предмета на дейност на дружеството е :
• Диагностика и лечение на заболявания, когато лечебната цел не може да се постигне в условията на извънболничната помощ;
• Диагностика и консултации, поискани от лекар или лекар по дентална медицина от други лечебни заведения;
• Диспансеризация;
• Клинични изпитвания на лекарствени продукти и медицински изделия съгласно действащото в страната законодателство.
- Сума на актива на баланса за 2022г. е 2 609 х. лв.
- Нетни приходи от продажби на услуги за 2022г. възлизат на 1 147 х. лв.
ИЗИСКВАНИЯ ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГАТА:
1. Изготвяне на писмен одиторски доклад на български език и оказване на текуща методична помощ в съответствие с конкретните изисквания на Възложителя с посещения в офиса на дружеството, когато е необходимо.
2. Да се посочи обща / крайна / стойност на услугата в български лева, с включени всички преки и допълнителни разходи свързани с одита и методичната помощ, както и с посещенията на място и оказваната методическа помощ.
3. Начин на плащане - чрез банков превод, по посочена от изпълнителя банкова сметка, в срок до 60 дни от датата на предаване на одиторския доклад.
4. Срок и място на изпълнение: до 25.03.2024 г. ; следва да се предаде одиторския доклад на управителя с приемо - предавателен протокол в сграда на СБАЛПФЗ СОФИЯ ОБЛАСТ ЕООД в град София, бул. Сливница № 309, ет.3.
5. Договорената цена не подлежи на промяна.
 Годишния финансов отчет на дружеството се съставя в съответствие с Националните счетоводни стандарти, при спазване изискванията на Закона за счетоводството, Закона за независимия финансов одит и Наредба №5 от 17.06.2019г. за утвърждаване на стандарти за финансовата дейност, прилагани от държавните и общинските лечебни заведения за болнична помощ и комплексни онкологични центрове и ЗПП и ППЗПП.
Съгласно чл. 5 от Правила за избор на регистриран одитор за проверка и заверка на ГФО на публично предприятие- СБАЛПФЗ София област ЕООД, регистриран одитор, които е извършвал задължителен финансов одит на ГФО на СБАЛПФЗ СОФИЯ ОБЛАСТ ЕООД в продължение на четири /4/ поредни години, ще бъде заменен с друг регистриран одитор.
Критерий за избор – най-ниска предложена крайна цена.
Изискуеми документи за участие в процедурата:
1. Декларация за регистрация по чл. 20 от ЗЗФО, че участникът е физическо лице или одиторско дружество, вписано в регистъра на регистрираните одитори.
2. Декларация по чл.28 във връзка с § 1,т.3 от ДР на ЗНФО за независимост от одитираното предприятие и липсата на конфликт на интереси- оригинал.
3. Писмо за приемане на одиторски ангажимент със съдържание, определено по международни стандарти –оригинал.
4. Проект на договор
5. Ценово предложение
 Всички изискуеми документи да се представят в общ плик с надпис: „Оферта за участие в избор на независим регистриран одитор, за проверка и заверка на ГФО на СБАЛПФЗ СОФИЯ ОБЛАСТ ЕООД за 2023 г. и оказване на текуща методична помощ с посочване на име, адрес, тел. и ел. поща на участника.
 Срок на валидност на офертите - 90 календарни дни от датата определена за краен срок за получаване на оферти.
Офертите за участие се приемат всеки работен ден от 9:00 ч. до 16:00 ч. Краен срок за подаване на оферти – до 16.00 ч. на 20.10.2023г в деловодството на СБАЛПФЗ СОФИЯ ОБЛАСТ ЕООД на адрес: гр. София, бул. Сливница № 309, етаж 3. Оферти, постъпили след определения срок не се разглеждат и се връщат на техния подател. 
Допълнителна информация, в срока за подаване на оферти може да получите на тел. 0879300168
Важно: Допълнително ще бъде изискано от спечелилия участник Удостоверение от Института на дипломираните експерт-счетоводители, доказващо статута му на регистрирания одитор по смисъла на §1 т.1 от ДР на ЗНФО при подписване на договора. 

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД