Избор на оценители на земеделски земи и трайни насаждения

Обявлението е в архива.
5775296

Публикувана на: 06.03.2024

Краен срок: 20.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

Покана към лицензирани оценители на земеделски земи и трайни насаждения, за предоставяне на оферти за изготвяне на пазарни оценки на имоти от държавен поземлен фонд в обл. Монтана.

Възложител:Областна дирекция Земеделие Монтана

П О К А Н А

На основание чл.105, ал.7 от Правилника за прилагане на закона за собствеността и ползването на земеделските земи, (доп. ДВ., бр.100 от 20.12.2019 г.), ОД „Земеделие” – гр. Монтана, организира избор на оценители на земеделски земи и трайни насаждения, вписани в регистъра на независимите оценители и притежаващи сертификат за оценителска правоспособност на земеделски земи и трайни насаждения за изготвяне на пазарни оценки за продажба на земи, отговарящи на условията на §12а от  Преходните и заключителни разпоредби (ПЗР) на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи (ЗСПЗЗ).

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,


Областна дирекция „Земеделие” – гр. Монтана, кани оценители на земеделски земи и трайни насаждения, вписани в Регистъра на независимите оценители и притежаващи сертификат за оценителска правоспособност на земеделски земи и трайни насаждения да предоставят на адрес: гр. Монтана, ул. „Ген. Столетов” №1, ет.1 до 17.30 ч. на 20.03.2024 г., оферти за изготвяне на пазарни оценки за продажба на земеделски земи, в границите на стопанските дворове, отговарящи на условията на §12а от ПЗР на ЗСПЗЗ.

Към офертата да се приложат:
Сертификат за оценителска правоспособност на земеделски земи и трайни насаждения, издаден от Камарата на независимите оценители;
Използвани подходи и методи за определяне стойността на земята;
Ценова оферта за изготвяне на 1 брой оценка на имот;
Ценова оферта за актуализация  на изготвена оценка;
Срок за изготвяне на оценката.


Критерии за избор на изпълнител ще бъде ”икономически най-изгодната оферта”, съгласно критерии по методика: Предложена цена 70% и срок за изготвяне – 30%. 


                     /П/
Д-Р ВИОЛЕТА ГЕРГОВА
Директор на ОД ”Земеделие”- гр. Монтана

Файлове:

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД