Избор на изпълнител за сключване на Договор за извършване на експертиза

Обявлението е в архива.
5927302

Публикувана на: 27.03.2024

Краен срок: 19.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

О Б Я В Л Е Н И Е

Ликвидаторът на „СБДПЛПФЗР-радунци“ ЕООД в ликвидация, открива процедура за провеждане на конкурс за избор на изпълнител за сключване на Договор за извършване на експертиза и научно-техническа обработка на документи на болницата за периода от 1984г. – до м. Март 2021г. 
I. Обект и предмет: предварителна преценка на обема, състава и състоянието на документите, подлежащи на експертиза и обработка; полистна екзпертиза на документите; оформяне и техническа обработка на архивни единици; съставяне на инвентарен опис, историческа справка и други документи, резултат от експертизата; систематизация на документи, определени за дългосрочно справочно значение, по вид и хронология и съставяне на опис. Консумативите по обработка на документите да бъдат включени в предлаганата цена (папки, конци за подшиване и други);
II. Вид на процедурата - конкурс с обява по документи.
III. Срок на изпълнение на договора: 2 /два/ месеца от датата на подписване на договора;
IV. Документи, които следва да представят кандидатите:
1. Оферта: Офертите се представят в запечатан, непрозрачен и с ненарушена цялост плик. Върху плика с офертата се поставя следния надпис: „Оферта за участие в конкурс за избор на изпълнител за сключване на Договор за извършване на експертиза и научно-техническа обработка на документи на болницата за периода от 1984г. – до м. Март 2021г.“; Върху плика също така се посочва: име /наименование/ на участника, адрес за кореспонденция, телефон и електронен адрес. Офертата /свободен текст/ трябва да съдържа единна крайна обща цена за цялостно изпълнение на задачата, подробно описана в т. І по-горе /включително, ако се начислява ДДС – с включено ДДС/. Ликвидаторът си запазва правото след определяне на спечелил участник в конкурса, да проведе преговори за подобряване на офертата. Ликвидаторът си запазва правото и да не сключи договор с определения за спечелил конкурса в случай, че финансовите условия на офертата са твърде високи или неизгодни. 
2. Към офертата се прилагат документи, обуславящи професионалната квалификация и капацитета на участника да извърши задачата /дипломи, сертификати, разрешения, удостоверения, лицензи, други/; Участникът прилага и Декларация /свободен текст/ за отсъствие на обстоятелства, удостоверяващ/а че кандидатът не е в ликвидация или несъстоятелност и за липса на данъчни и осигурителни задължения; Всички документи в офертата следва да се представят на български език и да бъдат подписани от законния представител на участника или упълномощено от него лице /забележка - не е необходимо нотариално заверено пълномощно!/. 
Документите, представени във вид на ксерокопия, следва да бъдат заверени с „Вярно с оригинала”, име, фамилия, подпис на лицето/ата, представляващо/и участника и мокър печат.
3. Място и срок на подаване на офертите. Офертите се представят в канцеларията на ликвидатора на адрес: София 1000, бул. Кн. Ал. Дондуков № 5, вх. „В“, ет. 4, ап. 14. Офертите се изпращат по куриер или пощенски оператор с обратна разписка, с краен срок до 16.00 часа на 19.04.2024 г. Оферти след срока не се приемат.
V. Срок на валидност на офертите: не по-малко от 1 /един/ месец от крайния срок за представянето им.
VІ. Оценяване и класиране на офертите: Конкурсът ще се проведе при наличието на минимум две оферти. Няма да бъдат оценявани и класирани оферти, които не отговарят на посочените изисквания или към които не са приложени документи, описани в раздел IV.2. Начин и ред за класиране: Критерият за оценка на офертите е „икономически най-изгодната оферта“ с показател най-ниска цена. Оферти с цена за услугата над 12 000 лв. с включен ДДС няма да бъдат допускани до класиране поради прекомерност.
VІI. Оглед и разноски: Оглед на място може да бъде направен /след уговорка по телефон/ в „Университетска многопрофилна болница за активно лечение - проф. д-р Стоян Киркович“ АД, на адрес: гр. Стара Загора, п.к. 6000, ул. Генерал Столетов № 2, тел: 042/698 508, имейл: offices@umbal-kirkovich.org най-късно до 17.04.2024 г. /в работни дни от понеделник до петък в часовия диапазон от 14:00 – 15:00 часа/. Участникът поема всички разноски по огледа и за изготвяне на офертата си и нейното представяне. Организаторът на конкурса не заплаща тези разходи, независимо от начина на провеждане или изхода на процедурата. 
VІІІ. За  резултатите от конкурса се съставя протокол от комисия в състав: ликвидаторът и двама членове. Протоколът се подписва от всички членове на комисията. Резултатите от класирането се съобщават на всички участници. Протоколът на комисията и решението на ликвидатора дали да сключи договор с определения за спечелил участник не подлежат на обжалване.


27.03.2024 год.                            
Гр. София                                         Ликвидатор: адв. Илиян Кършев

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД