Избор на изпълнител за предоставяне на застрахователни услуги

Обявлението е в архива.
5761991

Публикувана на: 06.03.2024

Краен срок: 19.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

О Б Я В Л Е Н И Е  
     На основание чл. 29, ал. 5 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия, във връзка с т.11 и сл. от „Правила за провеждане на търг и конкурс и за сключване на договори за продажба и наем с работници и служители”, съставляващи Приложение № 1 към ППЗПП, въз основа на решение по Протокол № 220/ 26. 02. 2024 год. от заседание на Съвета на директорите на „БЪЛГАРСКИ МОРСКИ КВАЛИФИКАЦИОНЕН ЦЕНТЪР“ ЕАД и въз основа на Решение № 645/ 26. 02. 2024 год. на Изпълнителния директор на „БМКЦ“ ЕАД,

   С настоящото желаем да информираме всички заинтересовани лица, че на 20. 03. 2024 год., в 09:30 часа, в заседателна зала № 223, намираща се на ет. 2 в административната сграда на БЪЛГАРСКИ МОРСКИ КВАЛИФИКАЦИОНЕН ЦЕНТЪР /БМКЦ/ ЕАД, ще се проведе КОНКУРС по документи, с предмет: избор на изпълнител за предоставяне на застрахователни услуги за нуждите на “БМКЦ” ЕАД през 2024 г., по следните обособени позиции:

Обособена позиция № 1:    Застраховка „Каско сблъскване и риск от замърсяване на околната среда за плавателен съд – крайбрежно плаване”;
Обособена позиция № 2:    Застраховка „Отговорност сблъскване и риск от замърсяване на околната среда за  
                                                    плавателен съд – извън експлоатация (cold lay-up)”;
Обособена позиция № 3:    Застраховка „КАСКО” на МПС;
Обособена позиция № 4:    Задължителна застраховка “Гражданска отговорност” на автомобилистите и  
                                                    застраховка „Злополука на местата в МПС”;
Обособена позиция № 5:    Задължителна застраховка „Трудова злополука” на служителите, които извършват
                                                     трудовите си задължения в условия с повишена опасност;
Обособена позиция № 6:    Задължителна застраховка „Злополука на пътниците в средствата за обществен превоз  
                                                    (плавателни съдове)”;
Обособена позиция № 7:    „Застраховка на имущество”;
Обособена позиция № 8:    Застраховка „Каско, обща авария и спасяване на плавателно средство – крайбрежно  
                                                     плаване”;
Обособена позиция № 9:    Застраховка „Каско на плавателни съдове” – моторен кораб „Героите на Одеса”;
Обособена позиция № 10:    Застраховка „Каско на плавателни съдове” – моторен кораб „Героите на Севастопол”.

    Условия на организатора на КОНКУРСА към участниците:
1.    Срок на застраховките – 1/една/ година;
2.    Всеки кандидат има право да кандидатства за една, за няколко или за всички посочени обособени позиции, като класирането по всяка позиция е самостоятелно;
3.    Покритие, критерии, описание на обектите на застраховки и документи за оценка на предложенията– съгласно конкурсната документация;
4.    Участниците следва да изготвят документите си, съобразно изискванията на организатора на конкурса, посочени в конкурсната документация.

       Участниците следва да отговарят на изискванията на чл. 12 от Кодекса за застраховането за извършване на застрахователна дейност. За доказване на квалификацията на участниците се изисква да представят заверено копие на валиден лиценз за извършване на застрахователна дейност, получен при условията и по реда на Кодекса на застраховане, по обособената/те позиции, за която/които кандидатстват. Не се допуска ползване на подизпълнител.

         Документация за участие в процедурата може да се получава всеки работен ден, от 08.30 часа до 16.30 часа, в деловодството - стая № 226, на ет. 2 в административната сграда на „БМКЦ“ ЕАД, с адрес: гр. Варна, ул. “Васил Друмев” № 73, в срок до 19. 03. 2024 год.
        Предложенията на участниците в конкурса, адресирани до Изпълнителния директор на “БМКЦ” ЕАД, се представят в запечатан, непрозрачен плик в деловодството на дружеството или се изпращат на адрес: гр. Варна 9026, ул. “Васил Друмев “ № 73.
        Краен срок за представяне на офертите – 16:30 часа на 19. 03. 2024 год.
        Предложения, постъпили в дружеството след обявения краен срок, няма да бъдат допуснати до участие в конкурса.
        Оглед на имуществото, предмет на застраховане, може да се извърши с предварителна 24 /двадесет и четири/- часова заявка на телефона, посочен в т. 6, всеки работен ден от 09:00 ч. до 16:00 ч., до изтичане на крайния срок за подаване на оферти за участие в конкурса.
       Лица за контакти – АНЕЛИЯ АТАНАСОВА, тел. 052/380-588.

       За участието си в конкурса канидатите следва да представят своите предложения в комплект със следните задължителни документи, както следва:   
а/  Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от участника. Описват се всички представени от участника документи, в това число задължителните, определени от Възложителя и други, представени по преценка на участника.
б/  Оферта, попълнена по образец (Приложение № 2).
в/  Декларация за извършена регистрация по ЗТР (Приложение № 4).
г/ Нотариално заверено пълномощно: представя се в случай, че участинъкт действа чрез пълномощник. Пълномощното следва да е изготвено изрично във връзка с представителство в конкурса и да съдържа ясно волеизявление от страна на упълномощителя относно представителната власт на пълномощника.
д/ Доказателства за квалификацията - представя се заверено копие на валиден лиценз за извършване на застрахователна дейност, получен при условията и по реда на Кодекса на застраховане, по обособената/те позиции, за която/които кандидатът участва.
е/  ЦЕНОВА ОФЕРТА, изготвена по образец (Приложение № 3).
Ценовата оферта се разработва поотделно за всяка обособена позиция, за която участникът участва. Цената трябва да включва всички разходи на кандидата, необходими за сключване на съответната застраховка.
Участникът представя толкова плика с надпис “Ценова оферта”, за колкото позиции от предмета на поръчката участва. Върху всеки плик с надпис „ценова оферта“ се посочва позицията, за която същият е предназначен. Запечатаният непрозрачен плик с ценовата оферта се поставя в плика с документите на участника. Предлаганата цена по отделните позиции представлява общата сума от застрахователните премии за отделните обекти, в зависимост от позицията, за която кандидатът участва, за целия срок на договора. Единствено участникът ще бъде отговорен за евентуални допуснати грешки или пропуски в изчисленията на предложените от него условия.
ж/ Проект на договор (образци: Приложения под №: 5) – приложението е само за сведение. Проектите на договор НЕ се попълват, НЕ се парафират. Чрез заявяване на оферта участникът декларира, че е запознат с условията на договора и в случай, че е избран за изпълнител, е съгласен да изпълни всички задължения по него.   
   Други документи, по преценка на участника.

   Комисия, назначена от Изпълнителния директор следва да отвори, да разгледа и да класира постъпилите оферти за участие в конкурса на 20. 03. 2024 год., в 09:30 часа в заседателна зала № 223, намираща се на ет. 2 в административната сграда на „БМКЦ” ЕАД. Въз основа на резултатите от проведения конкурс ще бъде определен  участникът, обявен за изпълнител.           
         K.д.п. инж. Денчо Добрев
         Изпълнителен директор

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД