Избор на изпълнител за изпиране, сушене и гладене на спално бельо

Обявлението е в архива.
5970407

Публикувана на: 16.04.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

АДИС ЕООД ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ИЗПИРАНЕ, СУШЕНЕ И ГЛАДЕНЕ НА СПАЛНО БЕЛЬО, ХАВЛИЕНИ КЪРПИ, ПОКРИВКИ, ОДЕЯЛА, КАРЕТА, ПЕРДЕТА, ВЪЗГЛАВНИЦИ И ДР. ЗА НУЖДИТЕ НА ПС АДИС, К. К. „ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ“, ЗА СЕЗОН ЛЯТО 2024Г.

АДИС ЕООД, на основание Заповед №А-З-57/15.04.2024г. на Управителя, открива процедура за избор на изпълнител за изпиране, сушене и гладене на спално бельо, хавлиени кърпи, покривки, одеяла, карета, пердета, възглавници и др. за нуждите на ПС АДИС, к. к. „Златни Пясъци“, за сезон ЛЯТО 2024г.

Потребление за сезон Лято 2023:

Спално бельо и хавлии – 2552 кг.
Покривки – 265 кг.
Одеала, шалтета, пердета – 108 кг.

Изисквания към кандидатите:

            1. Кандидатите следва да са юридически лица, регистрирани по Търговския закон и вписани в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, за което посочват Единен идентификационен код (ЕИК). Юридически лица или еднолични търговци, които не са регистрирани или пререгистрирани по Закона за търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел – не се допускат до участие.

            2. Кандидатите трябва да представят минимум 2 референции от възложители за извършени сходни дейности или да посочат клиенти – хотели, с които да имат сключени договори със сходни по обем поръчки.

Критерий за оценка на офертите – икономически най-изгодната оферта, като комисията се ръководи от следните показатели: цена, качество, срок на изпълнение, взимане от място и обратна доставка до ПС АДИС, к. к. „Златни Пясъци“, начин на плащане.

Начин и срок за подаване на офертите: Офертите се подават до 17.00 ч. на 22.04.2024г. лично или по пощата в деловодството на АДИС ЕООД на адрес: гр. София, ул. Велико Търново №27 всеки работен ден от 9.00 до 17.00 часа или на електронен адрес: delovodstvo@adis.bg, като задължително се посочват наименованието на кандидата, ЕИК, адрес за кореспонденция, телефон за контакти и процедурата, за която кандидатства. Ако кандидатът изпраща заявлението чрез обикновена, препоръчана поща или куриерска служба, разходите са за негова сметка, като в този случай рискът от забава или загубване на заявлението е за сметка на кандидата. В случай, че в определения срок са подадени по-малко от 4 броя оферти, процедурата се обявява за непроведена и срокът за получаване на оферти се удължава до 17:00 часа на 25.04.2024г. Повторното провеждане на заседанието на комисията е на 26.04.2024г. 11:00 часа, на което да се разгледат всички подадени оферти до момента, независимо от техния брой.

Офертите се подписват от законния представител или от упълномощен представител на кандидата и в тях се посочва цената за кг. сухо пране, в български лева без ДДС. Към офертите се прилагат 2 броя референции или се посочват клиенти –хотели, с които имат сключени договори и удостоверение за актуално състояние от ТРРЮЛНЦ или се посочва ЕИК на кандидата.

Файлове:

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД