Избор на изпълнител на строителни дейности

Обявлението е в архива.
5781695

Публикувана на: 11.03.2024

Краен срок: 15.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - .info

ТЪРГ ЗА ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ПО РАМКОВ ДОГОВОР ЗА СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С РЕКОНСТРУКЦИЯ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИ ЕКО

ЕКО БЪЛГАРИЯ ЕАД, гр. София, ул. Лъчезар Станчев 3, Литекс Тауър, ет.9

ПРИКАНВА
Компаниите, които проявяват интерес, да изпратят писмо с потвърждение на интерес за участие в търг за избор на изпълнител на строителни дейности, свързани с реконструкция на бензиностанции ЕКО по рамков договор за 2 години.
Обхватът на дейностите включва демонтажни работи, СМР дейности, ел.инсталации, ВиК, ОВК дейности в търговската зала и санитарните помещения на обектите.

Проектът включва 26 бензиностанции, разпределени в 2 групи. Участието е задължително за всичките 26 обекта, но е възможно да бъдат избрани двама изпълнители (за всяка група обекти по един изпълнител).

Местоположение: бензиностанциите са разположени на територията на цялата страна.

Кандидатите трябва да отговарят на следните по-важни условия (допълнителните условия ще бъдат изпратени с тръжната документация):

Да предоставят доказателства и поне 3 референции за минимум 3 години опит в строителни дейности и изпълнение на стандарти на компаниите, възложители в ритейл сектора (бензиностанции, супермаркети, банки и т.н.), както и да имат минимален средногодишен оборот от 800 хиляди евро за последните 3 години.
Наличие на технически и човешки ресурси (техническо оборудване, персонал), като няма да бъдат възлагани повече от 2 обекта едновременно за реконструкция.
Наличие на поне 1 специалист в следните категории – довършителни работи, ел. инсталации, ОВК системи, ВиК.
Минимален гаранционен срок от 2 години за изпълнени СМР дейности.
Не се допускат Joint Venture компании.
Кандидатите трябва да предоставят банкова гаранция за участие в търга в размер на 15,000 евро, която ще бъде освободена след приключването му.
При възлагане на договор се предвижда банкова гаранция за добро изпълнение в размер на 10% от годишната стойност на договора, която се поддържа до 30 дни след изтичане на гаранционния срок на последниия реконструиран обект.
Подробни спецификации, информация и условия по търга ще бъдат предоставени с тръжната документация, която ще получат компаниите, потвърдили интерес за участие и отговарящи на минималните предварителни критерии за допустимост по-горе.
Писмата с потвърждение на интерес се изпращат на електронен адрес: procurement@eko.bg не по–късно от 15.03.2024 г.
ЕКО България ЕАД си запазва правото да анулира тази обява, да не вземе под внимание някое или всички писма с изразен интерес за участие. Всички изпратени писма за интерес ще бъдат третирани строго поверително.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД