Избор на доставчик на верижен булдозер

Обявлението е в архива.
5784562

Публикувана на: 12.03.2024

Краен срок: 15.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Покана за участие в тръжна процедура: Избор на доставчик на верижен булдозер

Брезник Минералс ЕООД Ви кани да вземете участие в тръжна процедура за избор на доставчик на 1 (един) брой верижен булдозер 25-30 тона за нуждите на МОК „Милин камък“ гр. Брезник.

В случай, че поканата представлява интерес за Вас, очакваме да заявите писмено Вашето желание за участие на електронна поща: office@asarel-investment.com не по-късно от 18.00 часа на 15.03.2024 г. 

Краен срок за подаване на оферти не по-късно от 18.00 часа на 08.04.2024 г.

Краен срок за задаване на въпроси не по-късно от 18.00 часа на 01.04.2024 г.

Моля изрично да посочите и-мейл адрес, на който искате да Ви бъде изпратена тръжната документация. 

След получаването на заявката за участие, ще Ви изпратим всички изисквания на Възложителя към офертата – техническото задание заедно с приложенията към него. 

Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако възникнат въпроси относно тръжната процедура.

Надяваме се на бъдещи ползотворни контакти. 

С подаването на документите всеки кандидат гарантира, че е спазил стриктно изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни при подготовката на предложението, с коeто кандидатства, и че физическите лица, чиито лични данни са включени в приложената документация, са надлежно информирани и/или са се съгласили относно обема, начина и целите на обработване и разкриване на техните лични данни, както и относно техните права съгласно Общия европейски регламент за защита на личните данни.

Дружеството ще обработва споделените лични данни за целите на избор на доставчик при съблюдаване изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни.


За контакти:

тел. 02 808 25 10

office@asarel-investment.com

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД