Избиране на регистриран одитор

Обявлението е в архива.
5775401

Публикувана на: 07.03.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

ПОКАНА

МБАЛ Д-Р НИКОЛА ВАСИЛИЕВ АД гр. КЮСТЕНДИЛ на основание приети от общото събрание на акционерите вътрешни правила за избиране на регистриран одитор, който да извърши проверка и заверка на годишния индивидуален и консолидиран финансов отчет за 2024 г., и с цел спазване на принципите за публичност и прозрачност
КАНИ
Всички заинтересовани лица да представят оферта за заверка на годишния индивидуален и консолидиран финансов отчет на МБАЛ Д-р Никола Василиев АД и дъщерното дружество МЦ „„Д-р Н. Василиев” ЕООД. 
1.    Описание на предмета на услугата: Извършване заверка на годишния индивидуален и консолидиран финансов отчет на МБАЛ „Д-р Никола Василиев” АД и дъщерното дружество МЦ „„Д-р Н. Василиев” ЕООД. Дейността се реализира при спазване на изискванията на Търговския закон, Закона за независимия финансов одит, Закона за счетоводството, Закона за публичните предприятия, Закона за обществените поръчки и подзаконовите актове по прилагането им.
Процедурата за избор на регистриран одитор се осъществява при съобразяване с необходимостта от рационално разходване на финансовия ресурс на дружеството.
2.    Изборът и назначаването на регистриран одитор в МБАЛ „Д-Р Никола Василиев” АД се извършва ежегодно на редовното общо събрание на акционерите, което следва да се проведе в срок до 30 юни.
3.    За извършване на проверка и заверка на годишния индивидуален и консолидиран финансов отчет на болницата се избира регистриран одитор - физическо лице или одиторско дружество, вписано в регистъра на регистрираните одитори по чл. 20 от Закона за независимия финансов одит.
4.    Място и срок за получаване на офертите - до 16.30 часа на 25.03.2024 г. включително в писмен вид, на хартиен или електронен носител, в запечатан непрозрачен плик. 
5.    ДАТА И Място за ОТВАРЯНЕ на офертите – на 26.03.2024 г. от 9,00 ч. в заседателната зала на МБАЛ АД Кюстендил. 
6.    Критерии за оценка: най-ниска цена.
Приложения:
-    приложение №1 – ценова оферта;

Файлове:

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД