Интернет услуги

Обявлението е в архива.
5518298

Публикувана на: 06.02.2024

Краен срок: 16.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

О Б Я В Л Е Н И Е

„Информационно обслужване“ АД на основание чл. 29 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия и по реда на Правилата за провеждане на търг и конкурс, и за сключване на договори за наем с работници и служители на „Информационно обслужване“ АД обявява търг с тайно наддаване за отдаване под наем на недвижим имот, собственост на дружеството при следните условия:
Описание на имота: Помещение № 101 с площ от 80.00 кв.м., находящо се на първи етаж в административната сграда на „Информационно обслужване“ АД – клон Перник, на адрес: гр. Перник, ул. „Отец Паисий“ № 2, с предназначение: за интернет услуги.
1. Начална тръжна месечна наемна цена: 361.60 лв. (триста шестдесет и един лева и шестдесет стотинки) без ДДС.
2. Стъпка на наддаване: 10.00 лв. (десет лева) без ДДС.
3. Срок на наемното правоотношение: 3 (три) години.
4. Наемната цена се плаща по банков път до 10-то число на месеца, за който се дължи.
5. Вид на тръжната процедурата: търг с тайно наддаване, закрито заседание на комисията.
6. Дата, час и място на провеждане на търга: Търгът ще се проведе на 20.02.2024 г. от 10.00 часа в сградата на „Информационно обслужване“ АД - клон Перник, на адрес: гр. Перник, ул. „Отец Паисий“ № 2, ет. 3, офис 302.
7. Тръжната документация може да бъде получена до 17:00 часа на 16.02.2024 г. в сградата на „Информационно обслужване“ АД – клон Перник, на адрес: гр. Перник, ул. „Отец Паисий“ № 2, етаж 3, офис № 303 или да бъде изтеглена от интернет страницата на „Информационно обслужване“ АД: www.is-bg.net.
8. Оглед на обекта може да бъде извършван от 09.00 часа до 17.00 часа, всеки работен ден, в периода от 06.02.2024 г. до 16.02.2024 г., след предварителна заявка на тел. 0876558361.
9. Краен срок на подаване на заявления: Заявления за участие в търга може да се подават до 17.00 часа на 19.02.2024 г., в сградата на „Информационно обслужване“ АД – клон Перник, на адрес: гр. Перник, ул. „Отец Паисий“ № 2, етаж 3, стая офис № 303.
10. В търга могат да участват физически и юридически лица, които нямат задължения към „Информационно обслужване“ АД /включително и към клоновете/ - независимо от основанието, нямат задължения към държавата и съответната община. Договор за наем може да се сключи и при наличие на задължения към „Информационно обслужване" АД, в случай че с кандидат наемателя има сключено споразумение с нотариална заверка на подписите за отсрочването или разсрочването им. Договор за наем може да се сключи и при наличие на публични задължения на кандидат наемател,
в случай че същият представи нотариално заверено копие от разрешение за отсрочване или разсрочване на установените задължения, издадено от съответния компетентен орган или нотариално заверено копие от споразумение за отсрочване или разсрочване на установените публични задължения. Преди сключване на договора кандидатът представя удостоверения за липса на задължения от НАП и от съответната община, издадени не по-рано от един месец преди датата на подаване на заявлението.
С избрания кандидат ще бъде сключен договор за наем, съгласно приложения в тръжната документация образец, с нотариална заверка на подписите, като нотариалните такси са за сметка на наемателя. При сключване на договор за наем спечелилият кандидат внася на наемодателя депозит в размер на три месечни наема с включен ДДС.
11. В случай, че на търга не се яви нито един от подалите заявления кандидати, търгът ще бъде обявен за непроведен и ще бъде проведен повторно на 27.02.2024 г. от 10.00 часа в сградата на „Информационно обслужване“ АД – клон Перник, на адрес: гр. Перник, ул. „Отец Паисий“ № 2, ет. 3, офис № 302.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД