Доставка на Роботизирана заваръчна система

Обявлението е в архива.
5573563

Публикувана на: 23.02.2024

Краен срок: 01.03.2024

Прогнозна стойност: 355760.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Наименование (Наименование на бенефициент от договор за БФП)
ТОРЕТО БГ ООД
ЕИК (ЕИК на бенефициент от договор за БФП)
ЕИК
Номер
204458125
Предмет на предвидената процедура
Доставка на Роботизирана заваръчна система - 1 бр.
Обект на процедурата
Доставка
Приложим нормативен акт
ПМС
Тип на процедурата
Избор с публична покана
Прогнозна стойност съгласно обявление
355 760.00
Дата на обявление
23.02.2024
Крайна дата за подаване на оферти
01.03.2024
Описание
При извършване на процедурата за избор на доставчик, кандидатът ще следи за стриктното спазване на основните принципи за добро стопанско управление, определяне реалистичността на разходите и осигуряване на ефективност, ефикасност и икономичност при разходването на средствата по Национален план за възстановяване и устойчивост, както и спазването на принципите за публичност и прозрачност, свободна и лоялна конкуренция и равнопоставеност и недопускане на дискриминация при разходването на средства от Механизма за възстановяване и устойчивост.
С оглед стойността на доставката и спазване стриктно разпоредбите на ПМС 80 от 09.05.2022 г. ще бъде подготвена тръжна документация /публична покана, технически спецификации/задание, изисквания към офертите, критерий за оценка, образец на оферта, проект на договор/ съгласно изискванията на действащия нормативен документ и изискванията на Ръководството за изпълнение на проекти по процедура BG-RRP-3.004 „Технологична модернизация“ за провеждане на процедура "Избор с публична покана".
Провеждането на процедурата включва следните стъпки:
Изготвяне на документация за участие в процедурата, съгласно съответните образци на документи в Ръководството за изпълнение.
Изготвяне на проект на заповед/решение за назначаване на оценители и резервни оценители за разглеждане, оценка и класиране на оферти за провеждането на съответната процедура за определяне на изпълнител.
Публикуване на поканата в Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България 2020.
Отваряне на офертите.
Изготвяне и подписване на протокол от дейността на оценителите, съдържащ класиране на кандидатите и утвърден от Бенефициента.
Писмено уведомяване на всички кандидати в 3-дневен срок от утвърждаването на протокола, като на първия класиран кандидат едновременно се изпраща и покана за сключване на договор, с изискване на документите за липса на обстоятелствата по чл. 53, ал.2 от ЗУСЕСИФ.
Извършване на проверка за липса на обстоятелства по чл. 53, ал.2 от ЗУСЕСИФ.
Подписване на договор с избрания изпълнител.
Изпращане до УО на копие на сключения договор, приложенията към него, както и цялата документация по проведения избор на изпълнител.
Започване на изпълнение на договора с избрания изпълнител.

Прикачени документи

документация.rar

Свали
Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД