Доставка на необходимите компютърна, периферна техника, резервни части и софтуер

Обявлението е в архива.
5804890

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 28.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Търговска поръчка № Т-20-23

Доставка на необходимите компютърна, периферна техника, резервни части и софтуер; гаранционно обслужване 

Документация за участие в процедурата се заплаща и получава, както следва:

цена - 60 лв. (вкл. ДДС), превод по сметка BG30 STSA 9300 1506 0687 89, код STSABGSF при Банка ДСК ЕАД, в срок до 28.03.2024 г. включително. За удостоверяване на заплатената документация се изпраща сканирано платежно нареждане на ел. поща: zop@port-varna.bg;
получаване – в сканиран “pdf” формат на електронната поща, от която е изпратен платежният документ.
Офертите за участие в процедурата се приемат в срок до 16.00 ч. на 01.04.2024 г. в деловодството на „Пристанище Варна” ЕАД.

Предмет – сключване на договор за доставка на необходимите компютърна, периферна техника, резервни части и софтуер; гаранционно обслужване, съгласно изискванията на Техническа спецификация. Прогнозна стойност на поръчката - 200 хил. лева, без ДДС. Предметът на търговската поръчка е неделим и ще се възложи на един изпълнител.
Вид на процедурата: търговска поръчка.
Срок и място на изпълнение.
Срок: до изчерпване на прогнозната стойност на поръчката, но не повече от 2 /две/ години;
Място: пристанище Варна – изток и пристанище Варна - запад.
Ограничения при изпълнение на търговската поръчка:
В пълно съответствие с утвърдената Техническа спецификация;
Изпълнението ще се организира при условията на периодични заявки за доставки;
Всяка доставка е необходимо да се придружава със сертификати за произход и декларация за съответствие на качеството, технически паспорт, гаранционна карта, приемно-предавателен протокол, инструкция за експлоатация (на български език);
Възложителят извършва входящ контрол за качеството на стоките, предмет на търговската поръчка при изпълнението на всяка доставка.
Квалификационни изисквания към кандидатите:
Да разполагат с квалифицирани специалисти за гаранционно обслужване на компютърна техника;
Да представят доказателства за правото им да предлагат продукция от производителя: дистрибуторски договор, пълномощно за търговско посредничество или друг аналогичен документ, и декларация за съответствие на качеството за всяка позиция;
Да предоставят информация за реализиран специфичен оборот за периода 2021 г. – 2023 г. – минимално изискване – 200 000 лв. без ДДС (специфичен оборот е оборот от изпълнени доставки, сходни с предмета на процедурата);
Не по-малко от 2 (две) актуални удостоверения за добро изпълнение в периода 2021 г. – 2023 г. - доказателства за търговската репутация на кандидата, или други документи, от които да е видно, че притежават опит в изпълнението на договори, идентични, или сходни с предмета на поръчката.
Изисквания за качество: Предлаганите компютърна, периферна техника, резервни части и софтуер, предмет на търговската поръчка, да отговарят на изискванията на Техническата спецификация, на Списъка с продуктите, да отговарят на заложените стандарти.
За допълнителна информация: тел. 052/692-467; 052/692-357.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД