Доставка на консумативи за принтери

Обявлението е в архива.
5931292

Публикувана на: 28.03.2024

Краен срок: 04.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

ОБЯВА за участие в процедура за доставка на консумативи за принтери

Пристанище Бургас ЕАД обявява покана към потенциални кандидати за участие в процедура за доставка на консумативи за принтери, съгласно спецификация, приложена към настоящата обява. Офертата може да ни предоставите   в срок до 16.30 ч. на 04.04.2024 г.  на факс- 056/822156, по електронна поща- headoffice@port-burgas.com или на адрес: гр.Бургас, ул.”Княз Ал.Батенберг”№1.            
Опция на количествата от спецификацията +/-20%.
Срок и място за изпълнение на доставките – периодични доставки в рамките на договорените количества за срок от една година, считано от датата на сключване на договора, до склад на “Пристанище Бургас”ЕАД. Изисквания при изпълнение на доставките – доставките се осъществяват след представяне на писмени заявки за необходимите видове и количества;
Срок на доставка –съгласно предложение на кандидата в процедурата, но не по-дълъг от  3 /три/ работни дни от заявката. Изисквания за качество – предложените артикули да са в съответствие с техническите характеристики по спецификацията; при всяка доставка се представя фактура и приемо-предавателен протокол.
Срок на отложено плащане- 30 календарни дни, считано от датата на всяка доставка. В ценовата оферта да се посочат единични цени за всяка позиция от спецификацията, както и обща цена на предложението. Кандидатът следва да посочи и предлаганата от него марка за всяка позиция от спецификацията. Критерий за оценка на офертите - най-ниска предложена цена. В офертата да се посочи срок на доставка до склад на „Пристанище Бургас”ЕАД. В офертата да се посочи срок на валидност на офертата.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД