Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудване

Обявлението е в архива.
5461718

Публикувана на: 08.01.2024

Краен срок: 15.01.2024

Прогнозна стойност: 436604.84 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Наименование (Наименование на бенефициент от договор за БФП)
ТРАКТОР ООД
ЕИК (ЕИК на бенефициент от договор за БФП)
ЕИК
Номер
114005250
Предмет на предвидената процедура
„Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудване по обособени позиции, а именно:
Обособена позиция 1: Лентоотрезна машина - 1 бр.,
Обособена позиция 2: CNC Вертикален обработващ център - 1 бр.,
Обособена позиция 3: Заваръчни апарати - 5 бр.“
Обект на процедурата
Доставка
Приложим нормативен акт
ПМС
Тип на процедурата
Избор с публична покана
Прогнозна стойност съгласно обявление
436 604.84
Дата на обявление
08.01.2024
Крайна дата за подаване на оферти
15.01.2024
Описание
Предвижда се провеждането на процедура чрез "избор с публична покана" с предмет:
„Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудване по обособени позиции, а именно:
Обособена позиция 1: Лентоотрезна машина - 1 бр.,
Обособена позиция 2: CNC Вертикален обработващ център - 1 бр.,
Обособена позиция 3: Заваръчни апарати - 5 бр.“

Обща прогнозна стойност на процедурата: 436 604.84 лв. без ДДС.

Дейността ще бъде изпълнена чрез външно възлагане като ще бъдат спазени правилата за възлагане на дейности по инвестиции от крайни получатели съгласно ПМС 80/09.05.2022 г., изискванията на Условията за кандидатстване, Условията за изпълнение и приложенията към тях, както и всякакви други инструкции и указания, предоставени от СНД на ПИТ. Стъпки за реализация на дейността:

Доставката, монтажът и въвеждането в експлоатация на описаните производствени активи ще бъдат възложени на външен изпълнител, съгласно условията и реда на
ПМС 80/09.05.2021 г., ЗУСЕФСУ и при съблюдаване на указанията, поместени в Ръководството за изпълнение на договори за безвъзмездна финансова помощ, публикувано на официалната страница на СНД на ПИТ. Планът за външно възлагане преминава през следните етапи:
Етап 1: Актуализиране на плана за външно възлагане и съгласуването му с СНД на ПИТ през първи месец;
Етап 2: Подготовка за избор на изпълнители – в рамките на този етап ще бъде разработена документация за избор на изпълнители, съгласно изискванията на ПМС 80/09.05.2021, а именно процедура „Избор с публична покана“, която ще бъде предоставена на СНД на ПИТ за предварителен контрол и съгласуване. Очаква се този етап да протече през 1 и 2 месец от изпълнението на проекта.
Етап 3: Избор на изпълнители – на този етап ще бъде проведена процедура „Избор с публична покана“. Процедурата ще бъде предоставена за публикуване на СНД на ПИТ и публикувана в ИСУН 2020. След изтичане на срока за събиране на оферти от потенциални кандидати, ще се пристъпи към оценка на постъпилите оферти от дружеството. Предвижда се етапът да продължи от 3 до 5 месец вкл. от изпълнението на проекта.
Етап 4: Сключване на договор с избраните изпълнители – след получаване на одобрение от СНД на ПИТ на проведената процедура за избор на изпълнител чрез публикуване на публична покана по реда на ПМС 80 Кандидатите, които не са класирани на първо място, ще бъдат уведомени, а на класирания на първо място кандидат ще бъде изпратена покана за сключване на договор, в която ще бъдат изброени необходимите за предоставяне документи за сключване на договори, удостоверяващи липсата на обстоятелствата по чл. 53, ал. 2 от ЗУСЕФСУ. Предоставените от кандидата документи, заедно с проект на договора, ще бъдат предоставени на УО за предварителен контрол и одобрение. Договорите за изпълнение с класираните на първо място кандидати ще бъдат сключени непосредствено след получаване на одобрение от страна на СНД на ПИТ, който ще бъде уведомен за вече сключените договори. Очаква се този етап да протече през 6-ти месец от изпълнението на проекта.
Непосредствено след сключване на договорите с избраните изпълнители започва да тече срока за доставка и въвеждане в експлоатация на активите от 7 до 12 месец. При осъществяването на плана за външно възлагане ще се спазва принципът на равнопоставеност и недопускане на дискриминация, като ще се насърчават равните възможности на всички потенциални доставчици.

    Прикачени документи
 

Traktor_Tender.zip Свали

 

0. Reshenie otkrivane procedura.pdf Свали

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД