Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на Дигитална UV печатна машина

Обявлението е в архива.
5957080

Публикувана на: 09.04.2024

Краен срок: 16.04.2024

Прогнозна стойност: 359872.72 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Наименование (Наименование на бенефициент от договор за БФП)
СИНТАКТ ЕООД
ЕИК (ЕИК на бенефициент от договор за БФП)
ЕИК
Номер
130902655
Предмет на предвидената процедура
„Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на Дигитална UV печатна машина - 1 бр.“
Обект на процедурата
Доставка
Приложим нормативен акт
ПМС
Тип на процедурата
Избор с публична покана
Прогнозна стойност съгласно обявление
359 872.72
Дата на обявление
09.04.2024
Крайна дата за подаване на оферти
16.04.2024
Описание
Дейността за подобряване на производствения капацитет, чрез подобряване на производствените процеси и цифровизацията, ще се изпълни чрез закупуване на Дигитална UV печатна машина - 1 брой. Дейността ще се изпълни чрез външно възлагане на доставката на актива, чрез избор на изпълнител с публична покана съгласно условията и реда на ПМС № 80 от 9 май 2022 г. В обхвата на доставката ще бъдат включени и монтаж и въвеждане в експлоатация на машината.
Провеждането на процедурата за избор на изпълнител ще се изпълнява от екипа на компанията, а доставката от външен изпълнител. При подготовката и провеждането на процедурата за избор на изпълнител ще бъдат стриктно спазвани принципите на добро стопанско управление, определяне реалистичността на разходите и осигуряване на ефективност, ефикасност и икономичност при разходването на средствата, както и спазване на принципите за публичност и прозрачност, свободна и лоялна конкуренция, равнопоставеност и недопускане на дискриминация при разходването на средствата. При спазване на така описания начин на изпълнение на дейността, след закупуване на машината, предмет на настоящото предложение за изпълнение на инвестиция, компанията очаква подобряване на производствените процеси, и повишаване на производствения капацитет. Ще бъдат приложени необходимите мерки за информация, комуникация и публичност, съгласно разпоредбите на чл. 34 на Регламент (ЕС) 2021/241 на Европейския парламент и на Съвета от 12 февруари 2021 година за създаване на Механизъм за възстановяване и устойчивост. На видно място за широката общественост, непосредствено след началото на изпълнението на проекта, ще бъде монтиран плакат с информация за проекта и ще бъдат спазени всички изисквания за визуализация. След въвеждането в експлоатация на машината ще бъде поставен стикер за визуализация, включващи информация за финансовия принос чрез МВУ.

Прикачени документи

0. Reshenie otkrivane procedura3.pdf Свали

Tender_Syntact2.rar Свали

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД