Доставка и монтаж на СОТ- система за охрана

Обявлението е в архива.
5712845

Публикувана на: 28.02.2024

Краен срок: 05.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

АДИС ЕООД ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА ДОСТАВЧИК ЗА И МОНТАЖ НА СОТ – СИСТЕМА ЗА ОХРАНА НА АП.5 НА ОБЕКТ НА АДИС ЕООД НА УЛ. „ЯНКО САКЪЗОВ“ №19

АДИС ЕООД, на основание Заповед №А-З-27/ 27.02.2024г. на Управителя, открива процедура за избор на Изпълнител въз основа на не по-малко от 3 /три/ оферти.

Предмет на процедурата: Доставка и монтаж на СОТ- система за охрана на ап.5 на обект на АДИС ЕООД на ул. „Янко Сакъзов“ №19

Местонахождение: София,  ул. „Янко Сакъзов“ №19, ап.5

Изисквания към кандидатите:

1. Кандидатите трябва да са регистрирани по Търговския закон и вписани в ТРРЮЛНЦ, да предоставят изпълнение на услуга с определените в заданието условия.

2. Кандидатите посочват в предложенията си име на фирмата, Единен идентификационен код (ЕИК), седалище и адрес на управление.

3.Кандидатите задължително прилагат оферта, изготвена съгласно приложеното задание за офериране.

Краен срок на събиране на офертите: 05.03.2024 г. до 17.00 часа.

Критерий за оценка на офертите – икономически най-изгодното предложение на база цена, време за реакция, гаранционен срок и начин на плащане.

В случай, че в определения срок са подадени по-малко от три броя оферти, процедурата се обявява за непроведена и срокът за получаване на оферти се удължава до 17.00 часа на 08.03.2024 г. Повторното провеждане на заседанието на комисията е на 11.03.2024 г. от 10,00 часа, на което да се разгледат всички подадени оферти до момента, независимо от техния брой.

Офертите се подават лично или по пощата в запечатан плик в деловодството на АДИС ЕООД на адрес: гр. София, ул. Велико Търново №27 всеки работен ден от 9.00 до 17.00 часа или на електронен адрес: delovodstvo@adis.bg. Ако кандидатът изпраща заявлението чрез обикновена, препоръчана поща или куриерска служба, разходите са за негова сметка, като в този случай рискът от забава или загубване на заявлението е за сметка на кандидата. Върху плика и/или офертата от изпратена по интернет се посочват данните на кандидата, процедурата и позицията, за която кандидатства, адрес и телефон за обратна връзка. Офертата да бъде подписана от лице, представляващо фирмата и с положен печат на същата/или подпис на физическо лице.

Файлове:

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД