Доставка и монтаж на климатици

Обявлението е в архива.
5577371

Публикувана на: 23.02.2024

Краен срок: 29.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

Възложител: Академията на МВР

ПАЗАРНО ПРОУЧВАНЕ

     За избор на изпълнител на обществената поръчка с предмет: „Доставка и монтаж на климатици  за нуждите на АМВР“, ЦСПП-гр. Пазарджик, ЦСПП-гр. Казанлък и ЦСПП-гр. Варна.
          
            УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
    Академията на МВР кани всички заинтересовани лица да подадат индикативни оферти за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Доставка и монтаж на климатици“  за нуждите на АМВР, ЦСПП-гр. Пазарджик, ЦСПП-гр. Казанлък и ЦСПП-гр. Варна, при следните изисквания:
        1. Описание на предмета: „Доставка и монтаж на климатици“ за нуждите на АМВР, ЦСПП-гр. Пазарджик, ЦСПП-гр. Казанлък и ЦСПП-гр. Варна                                                                
        2. Общо количество и място на изпълнение: 
Доставката и монтажа на климатици, включва  5 броя конвекторни климатици и 1 брой колонен климатик, разпределени, както следва: 
-2 бр. конвекторни климатици и 1 бр. колонен климатик за нуждите на Академия на МВР - Академия на МВР, гр. София, бул. „Александър Малинов” № 1;
- 1 бр. конвекторен климатик за нуждите на ЦСПП- гр. Пазарджик, ул. „Иван Соколов“ № 22;
- 1 бр. конвекторен климатик за нуждите на  ЦСПП-гр. Казанлък парк „Тюлбето“;
- 1 бр.  конвекторен климатик за нуждите на ЦСПП-гр. Варна “Янош Хуняди” № 12А.
    3. Индикативната оферта следва да съдържа единична цена в лв. /бр. климатик , без ДДС и с ДДС, и обща цена за изпълнение на поръчката, включваща всички разходи.
    4. Начин на плащане: плащането ще се извърши по банков път, след сключване на договор и при следните условия: След подписване на обобщен приемо-предавателен протокол за доставка, монтаж и пускане в експлоатация на климатиците и надлежно оформена фактура - оригинал. В издадената фактура задължително се посочва, че разходът се извършва в рамките на проект „Повишаване на капацитета на полицейските служители, работещи в мултиетническа среда, включително в ромски  общности и недопускане превишаването на правомощията на полицейските служители“
    5. Срок за изпълнение: Доставката и монтажа и пускане в експлоатация на оборудването да се извършат в срок до 20 (двадесет) дни от датата на регистриране на договора в деловодството на Възложителя. Извършената доставка и монтажа се удостоверява с приемо-предавателен протокол. Въвеждането в експлоатация и 72-часови проби в експлоатационни условия – удостоверява се с подписването на протокол за проведени 72-часови проби. Подписване на обобщен приемо-предавателен протокол за доставка, монтаж и пускане на експлоатация, от датата на който тече гаранционна поддръжка
    6. Технически изисквания: съгласно приложената техническата спецификация.
    7. Критерий за оценка – Икономически най-изгодна оферта въз основа на критерии „най-ниска цена“
    8. Прогнозна стойност на обществената поръчка: до 12 500 лв. без ДДС.
Предложението с ценовата стойност следва да изпратите в срок до 16,30 часа на 29.02.2024 г.  на e-mail: academy@mvr.bg или в същия срок и час в деловодството на АМВР: гр. София, бул. ,,Александър Малинов“ № 1. 
Лица за контакт: Десислава Драгова - тел. 02 9829371; Александра Петрова – тел. 029829352. 

Приложение: 
1. Техническа спецификация - Приложение № 1.
2. Индикативна  оферта – Приложение № 2.
3. Техническо предложение – Приложение № 3.
            4. Административни сведения за участника – Приложение № 4.

Файлове:

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД