Договаряне с предварителна покана за участие по КС

Обявлението е в архива.
5936988

Публикувана на: 02.04.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: 3340000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Електроразпределителни мрежи Запад ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01467-2024-0033

На основание чл. 142, ал. 1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП), Управителният съвет на „Електроразпределителни мрежи Запад” EАД в качеството си на възложител, открива процедура на договаряне с предварителна покана за участие с предмет: „Изготвяне на цялостна проектна документация за присъединяване на нови клиенти, реконструкция, обновяване и изграждане на нови трафопостове, кабелни и въздушни линии СрН и НН на територията на град София”, реф. № PPS 24-074_КС 22-085, въз основа на създадена квалификационна система с предмет: „Изготвяне на цялостна проектна документация за присъединяване на нови клиенти, реконструкция, обновяване и изграждане на нови трафопостове, кабелни и въздушни линии СрН и НН на територията на град София и София област”, реф. № КС 22-085.
Предметът на настоящата обществена поръчка е разделен на 4 (четири) обособени позиции, както следва:

Обособена позиция № 1: Изготвяне на цялостна проектна документация за присъединяване на нови клиенти, реконструкция, обновяване и изграждане на нови трафопостове, кабелни и въздушни линии СрН и НН на територията на град София - ОЦ „Юг“ (район Витоша и район Красно село на Столична община).
Обособена позиция № 2: Изготвяне на цялостна проектна документация за присъединяване на нови клиенти, реконструкция, обновяване и изграждане на нови трафопостове, кабелни и въздушни линии СрН и НН на територията на град София - ОЦ „Юг“ (район Лозенец, район Триадица и район Овча купел на Столична община).
Обособена позиция № 3: Изготвяне на цялостна проектна документация за присъединяване на нови клиенти, реконструкция, обновяване и изграждане на нови трафопостове, кабелни и въздушни линии СрН и НН на територията на град София - ОЦ Запад.
Обособена позиция № 4: Изготвяне на цялостна проектна документация за присъединяване на нови клиенти, реконструкция, обновяване и изграждане на нови трафопостове, кабелни и въздушни линии СрН и НН на територията на град София - ОЦ Изток.

Таг: проектиране 

URL: https://app.eop.bg/today/366884

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД