Договаряне с предварителна покана за участие

Обявлението е в архива.
5760021

Публикувана на: 04.03.2024

Краен срок: 11.04.2024

Прогнозна стойност: 2700000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Електроразпределителни мрежи Запад ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01467-2024-0019

Управителният съвет на „Електроразпределителни мрежи Запад” ЕАД, като секторен възложител на обществени поръчки по смисъла на чл. 5, ал. 4, т. 2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП), открива и провежда процедура от вида „договаряне с предварителна покана за участие“ с предмет: „Подмяна на маслонапълнена кабелна електропроводна линия 110 кV „Тотлебен” от подстанция „Средец” до подстанция „Витоша“, реф. № РРС 24-001.

Предметът на поръчката обхваща изпълнението на следните основни дейности:

  • Изготвяне на линеен график за изпълнение на поръчката;
  • Доставка на материали, оборудване, апаратура и съоръжения;
  • Изпълнение на строително монтажни работи;
  • Геодезическо заснемане на новоположена КЕЛ 110 кV „Тотлебен“;
  • Провеждане на 72-часови проби под напрежение и товар;
  • Въвеждане на обекта в експлоатация.
  • При изпълнение на поръчката, изпълнителят трябва да следва одобрения работен проект (Приложение 1 към Техническите спецификации и изисквания за изпълнение на поръчката), предоставен от възложителя.
    Кандидатите/участниците в процедурата следва да отговарят на изискванията на ЗОП, настоящата документация, включително и на критериите за подбор, посочени от възложителя в обявлението и документацията.
    Разглеждането и оценката на офертите, класирането на участниците и определянето на Изпълнител се извършва по реда на ЗОП, Правилника за прилагане на ЗОП (ППЗОП) и документацията.
    Критерият за възлагане на настоящата обществена поръчка при определяне на икономически най-изгодната оферта е „най-ниска цена”. На първо място се класира участникът, предложил най-ниска обща цена за изпълнение на предмета на поръчката, формирана по ред и начин, определени в Раздел V. Ценово предложение от документацията.
    Договор се сключва с класирания на първо място участник.
    Срокът на договора е 24 (двадесет и четири) месеца, считано от датата на подписването му от двете страни.
    За възлагане изпълнението на предмета на поръчката Възложителят съставя документ/и за възлагане, съдържащ/и информация за: номера на договора, номера на документа за възлагане и датата на възлагане, видовете работи/доставки и количеството им, срокът за изпълнение, цената на база единични цени от договора и друга информация, необходима за изпълнение на видовете дейности. Документът за възлагане се подписва от Възложителя и Изпълнителя. Приемането на извършените работи по документ за възлагане се удостоверява с приемо-предавателен протокол, подписан от страните по договора, по ред и начин, описани в договора.
    Плащането ще се извършва по ред, начин и условия, описани в проекта на договора от настоящата документация.
    Всеки кандидат/участник следва да извърши оглед на трасето на съществуващата кабелна маслонапълнена електропроводна линия 110 kV „Тотлебен“, както и на съоръженията в ПС „Средец“ и ПС „Витоша“ - крайни точки на трасето.
    Огледи е възможно да бъдат организирани и извършвани всеки работен ден от 9:00 до 16:00 часа от деня, следващ деня на обявяването на процедурата в Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП)“, до три работни дни преди крайния срок за подаване на заявления, посочен в обявлението, както и от датата на получаване на покана за представяне на оферти до три работни дни преди крайния срок за подаването им.
    Лице за контакт за оглед на обекта на настоящата обществена поръчка, определено от Възложителя, е Валентин Кръстев – мобилен номер за връзка: 0882048873, а в негово отсъствие Росен Илиев – мобилен номер за връзка: 0892 278536

    Заинтересованите лица следва да съгласуват с посоченото лице датата за извършване оглед на обекта най-малко три работни дни предварително. Оглед се извършва след представяне на лицето за контакт на следните документи:

  • Документ за самоличност (изисква се единствено за справка, като документът няма да се копира и съхранява от възложителя и след сравняване на индивидуализиращите данни на лицето със записите от декларацията, документа за самоличност незабавно ще бъде връщан на съответното лице);
  • Попълнена и подписана от извършващото огледа лице декларация за конфиденциалност, която ще му бъде предоставена като образец в деня на огледа от съответното лице за контакт с възложителя, посочено по-горе.

  •  

    URL: https://app.eop.bg/today/351697

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД