Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5804898

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 29.03.2024

Прогнозна стойност: 72230.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: КОМПЛЕКСЕН ОНКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР - ШУМЕН ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00979-2024-0001

Предмета на обществената поръчка обхваща осигуряване на абонаментно обслужване, поддръжка, консултиране и доставка на нови лицензии/при необходимост/ на програмни продукти от интегрирана болнична информационна система „ГАМА”.
“Гама“ са софтуерни продукти за специализирана болнична информационна система, собственост на “ГАМА КОНСУЛТ - Калинкин, Прокопов и С – ие” СД. Фирмата е единствен собственик на „Гама“, и единствена притежава всички права на интелектуална собственост над продукта и има право да извършва продажба на софтуера, както и поддръжката му на територията на Р. България. Поради, което Възложителя е избрал процедура "Договаряне без предварително обявление" на основание чл. 79, ал.1, т.3, буква "б" и „в” от ЗОП.
Прогнозна стойност на поръчката с включени опции е в размер на 62 230лв.. /шестдесет и два хиляди и двеста и тридесет лева/ без ДДС, като в тази стойност е включена опция за удължаване на срока на договора до 2/два/ месеца, в случай, че при изтичане на срока на договора Възложителят по обективни причини не е успял да приключи процедурата по определяне на нов изпълнител за извършване на услугите по настоящата процедура, настоящият договор продължава да е в сила до окончателното приключване на процедурите и сключването на нов договор.
Възложителят си запазва правото да заявява допълнително лицензии от продуктовата листа на “ГАМА КОНСУЛТ - Калинкин, Прокопов и С – ие” СД.
Прогнозната стойност на опцията за допълнително лицензи/ закупуване и абонаментно обслужване/ и консултации със софтуерен специалист е в размер на 10 000лв. без ДДС, както следва:
- 4 200лв. без ДДС за закупуване на нови лицензи;
- 3 600лв. без ДДС за абонаментно обслужване на ново закупени лицензи;
- 2 200лв. без ДДС за консултации със софтуерен специалист.
Общата прогнозна стойност с всички опции е в размер на 72 230 лв. /седемдесет и две хиляди двеста и тридесет лева/ без ДДС.
 

URL: https://app.eop.bg/today/370808

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД