Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5930994

Публикувана на: 28.03.2024

Краен срок: 08.04.2024

Прогнозна стойност: 27000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА СЪЕДИНЕНИЕ

Уникален номер на поръчката: 00835-2024-0013

Предметът на настоящата обществена поръчка е: "Упражняване на авторски надзор при изпълнение на строително-монтажни работи в рамките на проект: „Реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в с. Голям Чардак и  с. Царимир, общ. Съединение“.
Обществената поръчка е свързана с предоставяне услуги по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП по осъществяването на авторски надзор при изпълнение на строителство, съгласно изискванията на чл. 162 от ЗУТ, с цел осигуряване на успешно изпълнение на проекта и подписване на актове и протоколи от Проектанта/тите за изпълнение на строителството, съгласно изискванията на Наредба №3 / 31.07.2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството и Наредба № 2 / 31.07.2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжение и строителни обекти, както следва:
А. ЗА OБEKT: „Реконструкция на сключена вътрешна водопроводна мрежа за питейно водоснабдяване на с. Голям чардак, община Съединение- Етап I“ - Реконструкция на Главен клон 1, Главен клон 2, и второстепенни клонове 58, 56, 25, 27, 31, 34, както и на всички прилежащи към клоновете сградни водопроводни отклонения, съоръжения и арматури.
Б. ЗА ОБЕКТ: „Реконструкция на сключена вътрешна водопроводна мрежа за питейно водоснабдяване на с. Царимир, община Съединение- Етап I“ - Реконструкция на Главен клон 1, Главен клон 2, Главен клон 3, Главен клон 4 и второстепенни клонове 1, 47, 45, 3, 4, както и на всички прилежащи към клоновете сградни водопроводни отклонения, съоръжения и арматури.
Целта на обществената поръчка е подписване на договор с изпълнител — проектанта изготвил техническата документация по смисъла на ЗУТ или оправомощени от тях правоспособни лица, съгласно Закона за КАБ и КИИП и Наредба № 4 от 21.05.2001 г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти, който да упражнява авторски надзор при извършване на предвидените в инвестиционните проекти СМР
Обществената поръчка ще се изпълнява на територията на с. Голям Чардак и с. Царимир, общ. Съединение, в офиса на изпълнителя или друго място, ако това е целесъобразно или се налага от спецификата на изпълнение на съответния вид дейност.
Пълният обхват на предмета на обществената поръчка е подробно описан в Техническата спецификация, неразделна част от настоящата документация за участие. Не се предвижда възможност за предоставяне на варианти в офертите.
 

URL: https://app.eop.bg/today/375724

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД