Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5591940

Публикувана на: 26.02.2024

Краен срок: 11.03.2024

Прогнозна стойност: 984350.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА МЕЗДРА

Уникален номер на поръчката: 00007-2024-0003

Предмет на доставката са горива с опция за зареждане в бензиностанции, чрез закупуване при условия на отложено плащане, чрез използването на Карти за регистрация и авторизация на покупките /безналично плащане/ на автомобилен безоловен бензин, дизелово моторно гориво и газ пропан-бутан необходими за моторните превозни средства (МПС) собственост на Община Мездра, общински звена, кметства по населени места и второстепенни разпоредители на общинска бюджетна издръжка за период от 4 години.
Прогнозни количества:

  • Автомобилен бензин А-95 Н - 85 220 литра (осемдесет и пет хиляди двеста и двадесет литра) ±20 %.
  • Дизелово моторно гориво Б6 - 323 250 литра (триста двадесет и три хиляди двеста и петдесет литра) ± 20 %.
  • LPG - пропан бутан - 65 600 литра (шестдесет и пет хиляди и шестстотин литра) ± 20 %.

Количествата са прогнозни, като купувачът не се ангажира да ги усвои изцяло и не носи отговорност пред изпълнителя на договора за претенции в случай, че обемът на поръчката не бъде изпълнен изцяло.
Задължително условие:  Участникът (Продавачът) да разполага с поне една бензиностанция (собствена, наета, франчайз, представителство) на територията на гр. Мездра, която да предлагат и трите вида горива и да е снабдена с терминално устройство за безналично плащане, както и да разполага с развита клонова мрежа на територията на Р. България. Продавачът да осигури 24 часа в денонощието зареждане с гориво на всички свои бензиностанции. Документи, с които се доказва: Списък на бензиностанциите или еквивалентни бази, предоставени на Купувача след сключване на борсовия договор.

URL: https://app.eop.bg/today/363702

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД