Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5512237

Публикувана на: 31.01.2024

Краен срок: 12.02.2024

Прогнозна стойност: 35000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ДЕТСКА ГРАДИНА "ЕЛИЦА" - гр. ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 03473-2024-0001

1. Предметът на поръчката обхваща периодични доставки на хранителни продукти – мляко и млечни хранителни продукти за нуждите на ДГ "Елица" - град Пловдив в съответствие с техническата спецификация и договора за обществена поръчка.
Доставката на мляко и млечни хранителни продукти за нуждите на детска градина „Елица“ - гр. Пловдив е с цел: осигуряване на качествена, здравословна и питателна храна на децата, посещаващи детското заведение; Осигуряване на правилен режим на хранене на децата, отчитащ изискванията на Закона за здравето и нормативните актове по прилагането му; Подобряване качеството и условията, при които се осъществява храненето на децата; Повишаване на бързината на доставката при необходимост от хранителни продукти. Изпълнението на всички доставки по предмета на поръчката ще се осъществява след предварителна заявка от Директора на детската градина или от определено от него длъжностно лице. 
2. При изпълнение на доставка на хранителни продукти, предмет на настоящата обществена поръчка следва да се спазват изискванията на действащото законодателство.
3. Доставките на хранителни продукти до ДГ "Елица" ще се извършват в рамките на работния ден за детското заведение, както следва: ежедневно, най-късно до 7:30 часа всяка сутрин съобразно получената заявка. 
Заявките на хранителните продукти ще бъдат предавани на избрания за изпълнител от Директора на ДГ "Елица" или упълномощено от него длъжностно лице.

4. Срокът на действие на договора за доставки на мляко и млечни продукти е до провеждането на процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: доставки на мляко и млечни хранителни продукти и избор на изпълнител, но не повече от 12 (дванадесет) календарни месеца.

 

URL: https://app.eop.bg/today/356003

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД