Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5349250

Публикувана на: 28.11.2023

Краен срок: 11.12.2023

Прогнозна стойност: 10000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ "ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО ИВАЙЛОВГРАД"

Уникален номер на поръчката: 02716-2023-0448

  • В предмета на настоящата обществена поръчка са включени дейности, свързани с Доставка на нови гуми (зимни и летни) в зависимост от нуждите на Възложителя;
  • Смяна на гуми (нови или собствени на ТП „ДГС Ивайловград) – сваляне, демонтаж, монтаж, качване  и баланс – извършва се при подготовка на служебните МПС за използване през пролетно-летния и есенно–зимния период и при необходимост.

Ремонт на гуми
. Дейностите включени в обхвата на настоящата обществена поръчка  ще се извършват от специалисти на Изпълнителя .
  - Доставка на нови гуми (зимни и летни), в зависимост от нуждите на Възложителя;
- Смяна на гуми (нови или собствени на ТП „ДГС Ивайловград”) - демонтаж, монтаж и баланс – извършва се при подготовка на служебните МПС за използване през пролетно-летния и есенно–зимния период и при необходимост.
           - Ремонт на гуми.
Примерно описание и изброяване на необходимите гуми по вид, размер и цолаж, без Възложителят да се ангажира с тяхното усвояване, се съдържа в Техническата спецификация
Възложителят ще заявява гуми при възникнала необходимост.
Доставяните гуми трябва да бъдат от клас „С или по висок (за критериите горивна ефективност и сцепление с мокра настилка), да са нови и неупотребявани, да отговарят за съответната марка МПС и да са произведени през една от посочените години – 2022 год. или 2023 год. със съответната щампа (DOT), доказваща годината на производство.
Гумите ще бъдат доставяни в срок до 3 работни дни, считано от заявката на възложителя, като всички разходи, свързани с доставката и монтажа им са за сметка на Изпълнителя.
 

URL: https://app.eop.bg/today/345409

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД