Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5529101

Публикувана на: 13.02.2024

Краен срок: 23.02.2024

Прогнозна стойност: 480850.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БРУСАРЦИ

Уникален номер на поръчката: 00477-2024-0004

Обществената поръчка е с предмет: „Доставка на горива за автопарка на Община Брусарци”. Договорът за доставка на горива за автомобилите на Община Брусарци ще се сключи за период от 4 години, считано от датата на подписване на Борсовия договор, на основание чл. 79, ал. 1, т. 7 от ЗОП и в съответствие с чл. 79, ал. 4 от ЗОП – по правилата на Софийска стокова борса АД. Борсовият договор влиза в сила от  26.01.2024. Прогнозните количества на горивата за периода на договора са: Бензин А95 – 15 000 литра и Дизелово моторно гориво – 200 000 литра. Посоченото количество горива е прогнозно за период от 4 години и е изчислено на база потреблението за минал период, като Възложителят си запазва правото да увеличава или намалява съответните количества в зависимост от възникналите потребности по време на действие на договора. Възложителят не се ангажира да усвои изцяло посочените количества горива и не носи отговорност пред Продавача /Изпълнителят по договора/ за претенции в случай, че обемът на поръчката не бъде изпълнен изцяло. Цената на доставката включва продажната цена за 1 /един/ литър с ДДС за съответния вид гориво на колонка на бензиностанциите на Крайния купувач в деня на зареждането, намалена с търговска отстъпка, договорена на сесиите на Софийска стокова борса АД. Отстъпката е постоянна и остава непроменена по време на срока на договора. Зареждането се извършва безкасово – чрез карти за безналично плащане. В крайната единична цена на доставките е включена стойността на стоките, транспортни разходи, мита и налози на стоките – предмет на поръчката, такси за издаване на картите и информационното им обслужване /ако е приложимо/. Срокът за заплащане на цената на доставките е до 30 (тридесет) календарни дни, считано от получаване на данъчна фактура в оригинал и детайлна справка съдържаща минимум следната информация-клиентски номер, номер на картата за безкасово плащане, регистрационен номер на автомобила, дата на зареждане, номер на фискалния бон, адрес на търговския обект (бензиностанция), количество и вид на зареденото гориво; стойност на зареденото гориво, коригирано с договорената отстъпка, както и обобщена информация за всяка карта по отделно.  Място на предаване (местонахождение/франкировка) е търговските обекти (бензиностанции) на крайния Продавач в страната.
Изпълнителят следва да притежава поне една бензиностанция ( собствена, наета, с договор за дистрибуция или по всякакъв друг начин, осигуряващ зареждането на гориво) за нуждите на община Брусарци, предлагаща и двата вида гориво предмет на договора. Всички бензиностанции да са снабдени с терминално устройство за безналично плащане, продавачът трябва да осигури 24 часа в денонощие зареждане с гориво на всички свои бензиностанции. Картите за безналично плащане да се издадат на съответния регистрационен номер на МПС по списъци, посочено от купувача- възложител. Горивата следва да отговарят на изискванията за качество съгласно БДС и приложимите нормативни документи, регламентиращи качество, характеристики, маркировки, съхранение, състав и годност. При поискване от страна на крайния Купувач, крайният Продавач е длъжен да представи сертификат за качество и Декларация за съответствие на качеството на горивата.

 

URL: https://app.eop.bg/today/358684

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД