Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5927255

Публикувана на: 27.03.2024

Краен срок: 08.04.2024

Прогнозна стойност: 1460000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "ЦАРИЦА ЙОАННА-ИСУЛ" ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00494-2024-0017

Предметът на поръчката е доставка на медицински изделия, подлежащи на частичко реимбурсиране от НЗОК за Клиника по хирургия на УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ" ЕАД съгласно "Списък с медицински изделия по групи, които НЗОК заплаща в условията на болничната медицинска помощ, и стойността, до която НЗОК заплаща за всяка група, съставен по реда на чл. 13, ал. 2, т. 2, буква "а" от Наредба № 10 от 2009 г. за условията, реда, механизма и критериите за заплащане от Националната здравноосигурителна каса на лекарствени продукти, медицински изделия и на диетични храни за специални медицински цели и на помощни средства, приспособления, съоръжения и медицински изделия за хората с увреждания, договаряне на отстъпки и възстановяване на превишените средства при прилагане на механизъм, гарантиращ предвидимост и устойчивост на бюджета на НЗОК, в сила от 01 януари 2024 г.  (РД-НС-04-121/18.12.2023 г.) - Група 17 и Група 24 ("СПИСЪКА").
За медицинските изделия от Група 17 "Постоянен венозен порт" и Група 24 "Медицински изделия при оперативни интервенции с голям и много голям обем и сложност" на Списъка,
 НЗОК заплаща за тях извън цената на съответната клинична пътека. В случай на ползване на медицински изделия с цена над посочената, разликата се доплаща от пациента на касата на лечебното заведение. Изборът на вида на медицинско изделие зависи от медицинските показания на конкретния пациент.

С цел недопускане на ограничаване на достъпа на здравноосигурените лица до медицински изделия, заплащани от бюджета на НЗОК, договарянето ще се проведе за всички медицински изделия, обособени в Група 17 "Постоянен венозен порт" и Група 24 "Медицински изделия при оперативни интервенции с голям и много голям обем и сложност" на "СПИСЪКА" и използвани в Клиника по хирургия на УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ" ЕАД.
Поръчката е разделена на 17 (седемнадесет) обособени позиции.

URL: https://app.eop.bg/today/374615

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД