Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5010567

Публикувана на: 08.06.2023

Краен срок: 19.06.2023

Прогнозна стойност: 1400.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - САМОКОВ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00505-2023-0022

  • Предмет на поръчката 
  •           Предметът на обществената поръчка е ,,Сервизно обслужване, ремонт, доставка на резервни части, модули, компоненти, консумативи при необходимост на медицинска апаратура” в „МБАЛ –Самоков”ЕООД за срок от 2/две/години от сключване на договор част 3”  -  съгласно спецификацията, приложена в поканата.
    Услугата ще се извършва при условие на повикване на изпълнителя с почасово заплащане на труд за описаната в „Техническата спецификация” към поканата, медицинска апаратура.
    Поръчката включва сервизна поддръжка, ремонт и профилактика, при заявка доставка и подмяна на резервни части, модули, компоненти, консумативи при необходимост  от извършване на ремонт на медицинска апаратура - извършването на услугата е при условие на повикване на изпълнителя с почасово заплащане на труд. Цената на вложените резервни части, консумативи, модули и компоненти се заплаща извън предложените часови ставки за труд.
    В случай на необходимост от влагане на резервни части, консумативи и др., Изпълнителят представя оферта за стойността на същите. Изпълнителят извършва ремонта след получаване на писмено разрешение от Възложителя. При липса на такова разрешение, прикрепено към фактурата, лечебното заведение не носи финансова отговорност за изплащането й. Ремонтът на апаратурата и вложените резервни части се обезпечават с гаранционен срок не по-кратък от посочения от Изпълнителя в офертата.
    Всеки участник има право да представи по едно предложение за изпълнение на поръчката за всички номенклатурни единици. Офертата може да се подаде за цялата процедура.
             
    Участието за процедурата е комплексно, като участникът следва да покрива всички номенклатурни единици. Участник, които не покрива всички номенклатурни единици се отстранява от участие.
    Не се предвижда възможност за предоставяне на варианти в офертата на участника.
     

    URL: https://app.eop.bg/today/308348

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД