Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5960321

Публикувана на: 11.04.2024

Краен срок: 25.04.2024

Прогнозна стойност: 827500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: Държавна агенция "Национална сигурност"

Уникален номер на поръчката: 01666-2024-0002

1. Предмет на настоящата обществена поръчка е: „Доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция за обекти на Държавна агенция „Национална сигурност, по обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1: „Доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция за обекти на Държавна агенция „Национална сигурност”, находящи се на територията на област София-град и Софийска област”;
Обособена позиция № 2: „Доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция за обекти на Държавна агенция „Национална сигурност”, находящи се на територията на област Варна и област Добрич”;
Обособена позиция № 3: „Доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция за обекти на Държавна агенция „Национална сигурност”, находящи се на територията на област Хасково и област Стара Загора”.
2. Обекти:
2.1. За обособена позиция № 1 – 10 обекта ниско напрежение и 4 обекта средно напрежение;
2.2. За обособена позиция № 2 - 3 обекта ниско напрежение;
2.3. За обособена позиция № 3 - 3 обекта ниско напрежение.
Договорите ще се изпълняват само в случай, че Възложителят няма сключен договор с доставчик на електрическа енергия на свободния пазар или избраният доставчик на електрическа енергия не извършва доставки по независещи от Възложителя причини.
Реалните стойности на договорите ще бъдат определени от реалното потребление на обектите за периода на договорите, като общата им стойност се формира на база цените, определени от Комисия за енергийно и водно регулиране (КЕВР).
Възложителят има право по време на действието на договорите да намали или увеличи броя на обектите за доставка на електрическа енергия, в случай на придобиване, разпореждане, наемане или отдаване под наем на имот/и. В случай на придобиване на нови имоти и/или прехвърляне на имоти от наематели, Възложителят има право да възложи услугата за доставка на електрическа енергия, при условията на настоящото решение и сключените, в резултат на проведената процедура за възлагане на обществена поръчка, договори.
 

URL: https://app.eop.bg/today/379601

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД