Договаряне без предварително обявление

Обявлението е в архива.
5010668

Публикувана на: 08.06.2023

Краен срок: 20.06.2023

Прогнозна стойност: 56000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ВТОРА СПЕЦИАЛИЗИРАНА АКУШЕРО-ГИНЕКОЛОГИЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ-ШЕЙНОВО ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00243-2023-0012

Обект на настоящата обществена поръчка е „предоставянето на услуга” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т.3 от ЗОП.
Предметът на възлагане на настоящата поръчка включва изпълнението на следните дейности: Извънгаранционно техническо обслужване за абонаментни услуги и извънабонаментни услуги на повикване, включително и доставка на резервни части/специфични консумативи, профилактика и ремонт на медицинска апаратура, медицинско и стопанско оборудване (съоръжения), съгласно приложена техническа спецификация.
Апаратите и съоръженията са обозначени с оглед на предназначението им и са подробно описани по вид, модел /марка/, производител, отделение и брой в отделни групи, подгрупи и позиция/апарат, записани със собствен пореден номер в техническата спецификация (Приложение № 1 включващо: 1А, 1Б, 1В  и 1Г). В предмета на поръчката са включени следните четири обособени позиции: Обособена позиция № 1 „Абонаментно техническо обслужване на медицинска апаратура и оборудване“ - Приложение № 1А;  Обособена позиция № 2 „Извънабонаментно техническо обслужване (на повикване) на медицинска апаратура и оборудване“ - Приложение № 1Б; Обособена позиция № 3 „Абонаментно техническо обслужване на стопанско оборудване (съоръжения)“ - Приложение № 1В. и Обособена позиция № 4 „Извънабонаментно техническо обслужване (на повикване) на стопанско оборудване (съоръжения)“ -Приложение № 1Г.
В техническата спецификация са посочени изрично  групи и апарати, за  които се изисква  комплексно офериране (в цялост) с оглед на технологичната им обвързаност и комплексния характер на услугата,  като се цели  съвместимост помежду им, ефективност на услугата, навременност  и  не забавяне на  работния цикъл с апаратурата.
Всеки участник  може да подаде оферта за една или повече от една обособена позиция, група, подгрупа (където не се изисква комплексност),  апарат/съоръжение или за целия обем на обществената поръчка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/308607

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД